|
| |

Gastvrij Rotterdam - 18 tot en met 20 september

aanbevolen
De organisatie van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van Horeca Magazine graag uit voor een kosteloos bezoek aan de 10e editie van Gastvrij Rotterdam (18 – 20 september). Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden!
Met de voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard dat de horecasector niet kan wachten: “Alle horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam. We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. Het worden drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”
Gratis toegang via Horeca Magazine 
Start het najaar goed en gebruik dit belangrijke oriëntatiemoment om honderden leveranciers live te ontmoeten en de nieuwste trends te ontdekken. Gastvrij Rotterdam biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten en innovatieve oplossingen. Bekijk hier de exposantenlijst, of ga naar de plattegrond en het volledige programma per dag. Als horecaprofessional mag u dit gastronomische event niet missen!
Bruisend programma
Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam in september een bruisend programma voor de horecaprofessional.
REGISTREER HIER
Een greep uit de highlights van het programma
Gault&Millau Jamsessies met restaurants Yano, Goud, On Cru, ‘t Ganzenest, Perceel en Renile en hun topchefs.
In de Wedstrijd Arena van Euro-Toques o.a. De Bocuse D’Or, Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, Glazen Kalf, Young Chef Award 2023.
In de Wedstrijd Arena van het Gastronomisch Gilde o.a. de voorrondes voor de HANOS Gouden Koksmuts en Green Chef’s Hat
In het Wijntheater o.a. het NK Oestersteken, Bekendmaking Wijnvrouw van het jaar en NK Sabreren. Maar ook verschillende tastings en presentaties in de VIP Room, ontvangsten van netwerkclubs in de Netwerklounge en meer…
Themapaviljoens
Naast honderden food en non-food exposanten, kunt u zich laten inspireren door de unieke paviljoenen en specials op de beursvloer:
• Het Vegan Taste Lab
• Het duurzaamheidspaviljoen ‘Dit Smaakt naar Meer!’
• Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s
• Het Wine & Fine Food Paviljoen met een groot aanbod topwijnen en delicatessen
• Het Craft Beer Center
• De Start-Up Spots
|