Afbeelding
bijjef_lespatrons-horeca texel

Bij Jef op Texel zet ook deze zomer weer de toon met Loungy Monday

Restaurant

Texel, 12 juni 2020 - Met een daverende comeback van Loungy Monday verklaart Bij Jef op Texel de zomer officieel voor geopend. Voor de editie van 2020, die van 6 juli t/m 24 augustus plaatsvindt, zijn lekker eten en drinken, goede muziek en ontspannen samenzijn in een intiemere setting dan óóit, wederom de ingrediënten voor ‘s lands zaligste eilandescape.

Met een klinkende line-up met gastkoks, muzikanten en DJ’s voegt Jef Schuur, patron cuisinier van Bij Jef, wederom een extra dimensie toe aan de beleving van zijn Texelse sterrenzaak. Voor Jef en SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine Mögling, krijgt deze editie van Lounge Monday, die samenvalt met de viering van Jefs 12,5 jarig jubileum als sterrenchef, een koperen randje. Jef: ‘We gaan deze zomer alleen maar toosten op het leven. We hebben binnen de beproefde formule onze nieuwe weg gevonden: zeven dagen per week open, een traiteur en afhaalservice erbij en niet mauwen maar lekker knallen.’
Gastkoks Traditiegetrouw viert Jef de openings- en slotavond van het Loungy Monday-seizoen met enkele van zijn vrienden van Les Patrons Cuisiniers. Op 6 juli, neemt Wilco Berends, van het met een ster bekroonde restaurant De Nederlanden in Vreeland, plaats naast Jef achter de kachel. En op 24 augustus staat Jef te jammen met sterrenchefs Yuri Wiesen, van restaurant Wiesen in Eindhoven en Jos Grootscholten, van Perceel in Capelle aan den IJssel.
Muziek Ook op muzikaal vlak heeft Bij Jef’s Loungy Monday 2020 hét recept voor een dikke zomerhit in huis. Naast zwoele sets van DJ Monte La Rue, DJ FEM K en Hans Stroeve zal ook de prijswinnende pianist en componist Michiel Borstlap deze zomer zijn opwachting maken.
Prijzen en beschikbaarheid Tijdens Loungy Monday kunnen gasten op maandagen van 13 juli t/m 3 augustus genieten van één vast zevengangenmenu à € 125 (inclusief een glas Taittinger champagne bij ontvangst). Op de openings- en slotavond (6 juli en 24 augustus) wordt een zesgangenmenu geserveerd. Reserveren kan via bijjef.nl Loungy Monday 2020 is vanwege de strikte inachtneming van alle covid-19- veiligheidsmaatregelen met een beperkt aantal zitplaatsen exclusiever en intiemer dan ooit. Maak van je Loungy Monday dan ook geen Blue Monday door te lang te wachten met reserveren.