Nieuwe tijd, dezelfde kwaliteit!

Horeca Algemeen
Als Oma Bobs kijken we altijd liever vooruit als achteruit, maar voordat we vooruit kijken willen we toch nog één keer terugblikken op de afgelopen jaren. Maak je geen zorgen we houden het kort, de afgelopen jaren voelde al als veel te lang.
De gehele horecasector heeft de afgelopen jaren zware klappen gekregen. De reden is bekend. Vanaf 2019 heeft iedere horeca onderneming diverse lastige uitdagingen gehad, helaas staan er ook weer nieuwe voor de deur. Denk bijvoorbeeld aan de inflatie en de energieprijzen.
Goed… genoeg negativiteit. Oma Bobs wil de gehele horecasector enorm bedanken! De horeca staat altijd voor elkaar klaar, we hebben veel van elkaar geleerd en het horecapersoneel heeft keihard gewerkt in drukke en rustige tijden. Samen gaan we alle huidige en toekomstige uitdagingen aan!
Zet je schrap voor 2023! Zo heeft Oma Bobs ook veel geleerd. Daarnaast probeert Oma Bobs altijd te luisteren om zo nieuwe dingen op te pakken. Zo delen we alle nieuwtjes, mededelingen en leuke feitjes op onder andere onze website en social media kanalen. Uiteraard proberen we dit zo leuk mogelijk te houden met hier en daar een knipoog ;).
De smaak van het seizoen. Iedereen heeft wel een culinaire periode waar hij of zij naar uit kan kijken. Of het nou het aardbeienseizoen is, het haringseizoen of het wildseizoen, elke periode heeft zijn eigen smaken en ingrediënten. De koks van Oma Bobs zijn continu op zoek naar nieuwe en unieke smaken om het assortiment uit te laten groeien tot compleet snack assortiment van smaakvolle bitterballen en croquetten. Zo is Oma Bobs in 2022 begonnen om diverse ”Limited Edition” bitterballen uit te brengen die elk in het teken staan van een ander seizoensproduct. Welke “Limited Edition” bitterbal de volgende is? Dat houdt Oma Bobs nog even geheim. Mocht je hiervan op de hoogte willen blijven, houdt dan de website of social media van Oma Bobs in de gaten.
Vleesvrij, maar net zo lekker! Mensen kiezen meer en meer bewust voor af en toe wat minder vlees. De Vleesvrije producten van Oma Bobs voorzien in een groeiende vraag. Onze Vleesvrije bitterballen en croquetten zijn ambachtelijk bereid, zonder vlees en erg lekker. Want bij Oma Bobs is smaak nummer 1! Onze vleesvrije producten zijn ook te herkennen aan onze nieuwe logo.
Een praatje maken blijft het leukst! Het babbeltje op één van de diverse horecabeurzen of de afspraken buiten de deur blijven toch wel de leukste en belangrijkste manieren om in contact te blijven met elkaar. Ook dit jaar staan we weer op diverse horecabeurzen met onze opvallende piaggio, gezellige beursstand en behulpzame vertegenwoordigers. Altijd fijn om bekende of nieuwe mensen te ontmoeten en hun verhaal aan te horen onder het genot van een bitterballetje, ons goede voornemen is daarom ook om dit te blijven doen! Kortom, laten we er een mooi en lekker jaar van maken!