Afbeelding

Apprendo kanshebber Horecava Innovation Award

Horeca Algemeen

Dé alles-in-1 app voor de horeca, Apprendo Horeca, is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2023. Een onafhankelijke vakjury heeft uit bijna 100 inzendingen 16 bedrijven geselecteerd, verdeeld in vier categorieën:


  • Food & Beverage
  • Equipment & Services
  • Concepts, Interior & Design
  • Digital, Apps & Social media

… waaronder de (hybride) webapplicatie van een van onze partners Apprendo Horeca.

Samen met Lacoly, MetaChef en ShareThatKitchen dingt de succesvolle startup mee naar de felbegeerde HIA-award, dé prijs voor innovaties in de foodservice branche.

Uitreiking tijdens Horecava In december zullen alle genomineerden hun innovatie pitchen bij de vakjury, de winnaars worden tijdens de opening van de Horecava – op 9 januari 2023 – bekendgemaakt.

We wensen alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen!

Over Apprendo Apprendo Horeca is bedacht en gemaakt door horecaondernemers, voor horecaondernemers. De uitgekiende SaaS-oplossing bestaat uit een mobiele app voor de medewerkers, iPad ‘Jaap’ met o.a. de checklists voor op de werkvloer en een eindbaas-omgeving, waarin je alles eenvoudig zelf managet.

De tool maakt de horeca (nog) beter. Helpt bedrijven op een simpele manier, structureel slimmer en efficiënter te ondernemen. En zorgt voor meer werkplezier, dito omzet en betere marges in de horeca – tegen een aantrekkelijk lage prijs per maand. Precies wat we nodig hebben. Juist nu.

Ga voor meer informatie naar apprendo.nl