Afbeelding

Top 5 meest voorkomende soorten ongedierte in de horeca

Horeca Algemeen
Als ondernemer in de horeca kunt u elke vorm van plaagdieren in uw organisatie (en in uw voorraad) missen als kiespijn. Maar doordat goederen en klanten constant in en uit uw onderneming gaan, is de kans groot dat een toevallige ongenode gast toch binnenglipt ondanks uw moeite om dit tegen te gaan. 
Hieronder een overzicht van de top 5 meest voorkomende soorten ongedierte in de horeca.
1. Muizen Muizen knagen overal aan om hun tanden scherp te houden. Dit kan leiden tot schade aan meubels, kapotte stroom-en datakabels en besmette voorraden.
2. Vliegen Een vlieg legt tijdens haar leven (ongeveer 30 dagen), tussen de 400 en 600 eitjes. Een klein probleem kan dus snel veranderen in een grote besmetting als er geen maatregelen worden getroffen.
3. Kakkerlakken De uitwerpselen van kakkerlakken, hun vervellingshuidjes en speekselsporen kunnen ernstige allergieën, astma of eczeem veroorzaken. 
4. Mieren Mieren zoeken vaak ver van hun nest naar zoetigheid. Wanneer zij dit vinden in uw onderneming kunnen zij niet alleen vaker terugkomen, maar kunnen zij ook uw voedselwaren besmetten.
5. Kruipende insecten Kruipende insecten kunnen niet alleen ziekten overbrengen of bezittingen beschadigden, maar ook angst aanjagen. 
Voor deze soorten plaagdieren heeft Rentokil Pest Control het FlexDeal pakket ontwikkeld. U zit namelijk niet te wachten op ingewikkelde ongediertebestrijdingssytemen. U gaat juist voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. En dat is precies wat Rentokil u met het FlexDeal pakket kan bieden. Bij de FlexDeal worden de meest voorkomende soorten plaagdieren binnen de horeca bestreden en als de last verandert is het pakket flexibel opzegbaar. Kijk voor meer informatie op www.rentokil.com/nl/flexdeal