|
| |

Plantaardige distributie is ons DNA

Horeca Algemeen

Bij GreenPro International draait alles om plantaardige producten of veganistisch als je dat liever hebt. Door ons specialisme en onze kennis kunnen wij 100% plantaardige producten importeren en distribueren door heel Europa. Wij leveren een breed scala aan vegan producten en merken aan retailers, foodservice en industrie. Onze kernwoorden zijn: Innovatie, Service & Kennis! 

Tijdens Rotterdam Gastvrij introduceert GreenPro International 4 unieke merken, die allen een plantaardig en vooral smaakvol alternatief bieden voor vlees, ei of tonijn.  

Vanuit Israël kunt u kennis maken met de chef van ZERO EGG. ?Dezelfde smaak, textuur en eigenschappen van een Ei, alleen dan 100% plantaardig. Om mee te bakken, in een vegan omelet of quiche, als chef kunt u alle kanten op met ZERO EGG.  

HEURA is hét merk vleesvervanger in de Spaanse markt. Onze chef laat u graag kennismaken met het plantaardig alternatief voor kip en gehakt, maar dan met een Mediterraanse twist. Heura is speciaal gericht op chefkoks en biedt een brede database aan recepturen waarmee u alle kanten op kunt. 

De vleesvervangers van FUTURE FARM zijn gemaakt voor de echte vleeseter. U vindt het assortiment van Future Farm momenteel al bij Sligro in het schap. Tijdens Rotterdam Gastvrij kunt u op onze stand Future Burger 2030 proeven. 

Vanuit Roemenië presenteren wij u tenslotte Unfished. Het plantaardig alternatief voor tonijn. Te verwerken in salades, op de pizza of in een sushigerecht. 

GreenPro International B.V. PC Staalweg 12 3721 TJ Bilthoven +31 85 022 00 61

info@greenprointernational.com www.greenprointernational.com

|