Afbeelding
ron-gastrobar-supersoft-ijssalon

Opening Ron Gastrobar Supersoft

Horeca Algemeen
Ron Gastrobar Supersoft opent in Laren
Het is eindelijk zover! Laren krijgt z’n ijssalon terug. Vrijdag 9 juli 2021 opent Ron Gastrobar Supersoft haar deuren aan de Brink. Het is plek waar mensen van jong tot oud gezellig samen kunnen komen om te genieten van softijs, op z’n Blaauws!
Ron Gastrobar Supersoft staat in het teken van softijs met onweerstaanbare smaak. Softijs staat garant voor een moment van geluk. Laat je smaakpapillen dansen en geniet van ontelbare smaakcombinaties. Toon lef en stel zelf je hoorntje of bakje samen met talloze smaken, sauzen en toppings. Of laat je verrassen door een “special” die Ron voor jou al heeft samengesteld.
Er is een divers assortiment met 6 smaken softijs (1 vegan), 8 verschillende sauzen en 19 toppings. Voor elk wat wils. Daarnaast heeft Ron een aantal fantastische “specials” samengesteld. Deze zijn te verkrijgen in een bakje of een hoorntje. De Kaka Fria is nu al zijn favoriet.
Journalisten en pers zijn van harte uitgenodigd om deze bijzondere en feestelijke dag bij te wonen! Voor eventuele persvragen kun je contact opnemen met pr@rongastrobar.nl
Opening Ron Gastrobar Supersoft 14:00 uur 9 juli 2021 Brink 12A 1251 KV Laren