Best Burger Benelux restaurant “Cin’s”

Horeca Algemeen
In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux? In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.
Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan voor Best Burger Benelux
In Kampenhout België troffen wij een echte Amerikaanse Foodtruck aan. Vanwege corona zijn er dit jaar helaas geen festivals, maar gelukkig staat deze foodtruck gewoon in de woonwijk. Eigenaar Tom is onlangs begonnen met het runnen van deze foodtruck. Hij bakt hier met volle overgave en passie de lekkerste burgers. Wij proefden de Richmond burger. De burger wordt aantrekkelijk geserveerd in een hippe newspaper wikkel. De burger zit tussen vers getoast brood belegd met rijke toppings.
De smaken die het meest naar voren kwamen waren de Parmezaanse kaas, champignons en het gebakken uitje. Deze smaken zorgden voor een ware smaakexplosie. Cin’s werkt zoveel mogelijk met verse lokale producten, en dat proef je. De foodtruck bestaat nog geen 2 maanden, maar is bij velen al bekend. Iedereen komt hier graag aan voor een lekkere hap!