Afbeelding
easybutter-hovitec-horeca

Nieuw: Easybutter, hygiënisch en duurzaam

Catering
Easybutter: de meest hygiënische en duurzame manier om boter aan te bieden. Hovatec biedt deze innovatie sinds kort aan voor hotels, restaurants en cateraars op de Nederlandse markt, maar ook op cruiseschepen is de Easybutter een welkome aanvulling.
Met één druk op de knop krijg je een portie smeerbare boter op je bord. Doordat de boter niet aangeraakt hoeft te worden en niet apart is verpakt, is de Easybutter de meest hygiënische en duurzame manier om boter aan te bieden.
Hygiëne De Easybutter heeft een vulcapaciteit van 8 boterblokken van 250 gram. Door het uitneembare magazijn, kan de overgebleven boter makkelijk worden bewaard in een freshbox in de koeling. De boter is op deze manier hygiënisch afgesloten en hoeft niet apart verpakt te worden.
In 2020 werd de Easybutter -geproduceerd door Thomas Dörr in Duitsland- met goud bekroond op het Best Product Award op het gebied van hygiëne.
HOVATEC te Assen heeft de juiste oplossing voor de reiniging van keukengerei. De producten van Hovatec zorgen voor een besparing op tijd en kosten. In de huidige tijd waarbij hygiëne steeds belangrijker is, leveren de machines van Hovatec extra voordeel op. Voor meer informatie: bel 0592 – 37 00 77 of bezoek de website: www.hovatec.nl