Afbeelding
apprendo-logo-horeca software-horeca leverancier

Restaurant omgetoverd tot filmset

café
Restaurant Van Sprang in Ermelo was onlangs het decor voor de opnames van een nieuwe commercial en reeks trainingsvideo’s voor het landelijk opererende bedrijf Apprendo Horeca.
 Van Sprang was al eerder het toneel voor Apprendo, ook de expertvideo’s met een van ’s werelds beste barista’s Lex Wenneker en sterrenchef Wilco van den Baar werden in Ermelo (bij Sotto Lounge red.) geschoten. Apprendo-oprichter Marnix Grift: ‘Met de nieuwe commercial hopen we naast onze tevreden klantenkring nóg meer horecaondernemers warm te maken voor Apprendo. En voor bestaande klanten betekenen de extra trainingsvideo’s nóg meer horecakennis, -vaardigheden en -training voor hun personeel, voor dezelfde (minimale) investering per maand. En dit is nog maar het begin.’
Enthousiast ontvangen door horecaondernemers Grift vervolgt: ‘Echt elk horecabedrijf waar we op gesprek komen, is enthousiast over het gemak en alle tools die ze met Apprendo in huis halen. En er staan nog veel meer ontwikkelingen en trainingen op de rol, dus dat belooft wat. Maar de focus bij horecaondernemers ligt nu – begrijpelijkerwijs – eerst intern. Want voordat ondernemers deze ‘corona-klap’ te boven zijn, dat duurt nog wel even. Gelukkig kunnen we, met behulp van de Apprendo-app, horecaondernemers zelfs helpen dat proces te versnellen.’
Alles-in-1 app voor horecabedrijven Apprendo Horeca is dé alles-in-1 app voor horecaondernemers, in elke horecazaak met personeel inzetbaar. Met professionele, aanstekelijke videotrainingen over allerhande horeca-gerelateerde onderwerpen, digitale horeca checklists en dito HACCP-lijsten hebben horecabedrijven met Apprendo – met één software-oplossing – alles in handen om hun onderneming naar een (nog) hoger plan te tillen. Prettige bijkomstigheid? Een enorme kostenbesparing door 70% minder inwerktijd en meer efficiency. Plus: meer gemak, meer overzicht en (veel) minder stress.
Wil je dat jouw medewerkers worden opgeleid door de beste horecaprofessionals van Nederland? Apprendo Horeca maakt het mogelijk. Voor een vaste, lage prijs.
www.apprendo.nl