Aangenaam terras temperatuur, in weer en wind

café
ProdXcellent zorgt voor een aangename temperatuur voor uw gasten, zowel in de zomer, als in de winter. Ons doel is ervoor zorgen dat de horecaondernemer zich kan onderscheiden met een door ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van producten op het gebied van terrasverwarming en terrasverkoeling.
Neem als voorbeeld de exclusieve, compleet inschuifbare Xagato Inferno’s, waarvan ProdXcellent in heel Europa exclusief dealer is. Deze creëren een heerlijke ambiance door de roodgloeiende vonkelende spiraal, welke zorgt voor een prachtige vlamvorm, in combinatie met een mooi robuust design. Verder onderscheidt de Xagato zich met zijn ingebouwde wieltjes, dikker rvs-materiaal, en wordt deze compleet geassembleerd geleverd. Ook zijn wij exclusief dealer van het Italiaanse Idrobase, een bedrijf met 35 jaar ervaring op het gebied van terrasverkoeling.
ProdXcellent kan uw horeca terras voorzien van professionele vernevelsystemen, van een vast buizensysteem, tot ventilatiesystemen met verneveling erin verwerkt voor grotere oppervlaktes te koelen. Het vernevelen trekt de aandacht, en waar de afgelopen zomers gasten vaak wegbleven omdat het te warm was, zullen deze met een dergelijk systeem dan juist uw terras opzoeken om van een lekker koud drankje te genieten op een heerlijk verkoelt terras. Geen terras is te groot voor Prodxcellent, en zij kunnen alles van A tot Z verzorgen, van het maken van een wateraansluiting, tot het aandraaien van het laatste nevelkopje. Zij komen door heel Nederland graag (vrijblijvend) een keer langs om advies op maat te geven.