Palmiye Nederland opent showroom in Nieuw-Vennep

café
Op vrijdag 17 januari 2020 heeft Palmiye Nederland zijn prachtige showroom op Business Park Nieuw-Vennep Zuid (nabij Amsterdam-Schiphol) feestelijk geopend. In het bijzijn van de dealers opende de importeur van het wereldwijd bekende merk in terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering de deuren.
Besloten programma voor dealers Directeur Cornelis Nieuwenhuis gaf een presentatie voor zijn dealers, waarin hij terugblikte naar gerealiseerde projecten in 2019 en een toelichting gaf op de plannen voor 2020/2021. Vervolgens lieten Rick van den Brandt, technisch adviseur, en Linda van der Leer, marketing en office manager, de champagnekurk knallen. Het werd een drukbezochte, gezellige openingsborrel voor de zakenrelaties van Palmiye.
Topmerk Palmiye sinds 2017 actief in Nederland Sinds 2017 is Palmiye Nederland importeur van het hoogwaardige, exclusieve merk Palmiye. Het merk van deze wereldleider wordt in 92 landen verkocht. Naast voor Nederland, importeert Nieuwenhuis ook Palmiye overkappingen, zonwering en glassystemen voor Vlaanderen. Palmiye Nederland richt zowel op de particuliere markt als op de hospitality branche. Het werd dan ook hoogtijd voor een showroom op een centraal gelegen plek. Het pand met de speelse en chique karakter aan de Markweg 21 past goed bij Palmiye. Als vooruitstrevend innovator creëert Palmiye onderscheidende en unieke maatwerkproducten, die de visies en stijlen van wereldberoemde architecten en ontwerpers tot leven brengen.

De beste prijs-kwaliteit verhouding De verkoop van de producten verloopt via gerenommeerde dealers in terrasoverkappingen en zonweringssystemen. De dealers maken uiteraard ook gebruik van de showroom. Zij bezoeken samen met zowel hun klanten deze sfeervolle ruimte om een beter beeld te vormen van het realiseren van hun project en om keuzes te maken uit de vele mogelijkheden en opties. Wat Palmiye zo aantrekkelijk maakt, is de prijs-kwaliteit verhouding. De hoogwaardige, perfect afgewerkte, unieke producten worden in Turkije vervaardigd, wat de productiekosten drukt.
Gasten blijven langer dan gepland Buitenleven is populair. Een trend, die ook positief is voor de horeca. Uw gasten genieten het liefst het hele jaar onbezorgd van het terras. Door binnen met buiten te verbinden nodigt een ambiance nog meer uit. Door een comfortabele plek te creëren waar men zich welkom voelt, blijven gasten nog langer dan gepland.
Maatwerk Palmiye biedt horeca-oplossingen om hun gasten een comfortabel welkom te heten. Palmiye maakt oplossingen passend bij elke ambiance. Dankzij het maatwerk zijn de mogelijkheden voor een unieke buitenervaring eindeloos.
Jaarrond terras werkt omzet verhogend In het najaar bescherming tegen wind en regen en in de zomer schaduw bieden. Bovendien vergroot een jaarrondterras de capaciteit en dat werkt omzet verhogend!
Palmiye Nederland, Markweg 21, 2153 PG  Nieuw-Vennep 085 – 130 72 97 www.palmiye.nl