Verspillingsvrije Week Een aantal keer per jaar kookt François Geurds voor daklozen in Rotterdam. Dit doet hij natuurlijk om hen te helpen en een warm hart toe te dragen, maar ook om voedselverspilling tegen te gaan. Nog steeds wordt er over de hele wereld te veel voedsel weggegooid, iets wat echt niet nodig is. Met een voedseloverschot kan van alles gedaan worden. Zo kwam François samen met Zegro op het idee om maaltijden te bereiden voor daklozen. MKN stelt keukenapparatuur beschikbaar voor de bereiding van deze maaltijden. Met deze liefdadigheidsactie vragen zij aandacht aan voedselverspilling in Nederland, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen hun steentje bijdragen om dit tegen te gaan.
Hoe toeristische sector kan bijdragen aan reduceren van de plastic fles
INDIASE SPECIALITEITEN KOK
Nobel drinks- De smaak van Ameland Vondelkoeken ambacht uit Twente
Kwaliteit, no nonsens en gebruiksvriendelijk
Al 75 jaar een eersteklas specialist in natuurlijke producten.
Wheering & Homeland - Island Dew Een premium Wieringer gedistilleerd
Een extra concept in jouw keuken
Elk jaar veel impact mede dankzij acties als 24H Chefs
Samen strijden voor een mooi doel
Zo'n boodschap is echt ongelofelijk om te krijgen
Op weg naar een magisch medicijn voor kinderen met kanker
Organisator en bedenker van 24H Chefs, Tjitze van der Dam