Afbeelding
horeca leverancier keukens

“Coronastilte in de keukens biedt ruimte voor groot onderhoud en dieptereiniging.”

advertorial

Bij de horeca denken we nooit in lege glazen. Water bij de wijn? Houden we niet van. Daarom pakken we de stilte met beide handen aan – en maken we mastiek.

Bakker Vakkeuken plaatst, onderhoud en lost storingen op voor de professionele keuken. Voor een compleet resultaat heb je keuken- en koeltechniek nodig. Dit is wat wij doen. De warme kant en de koude kant, 24/7, merkonafhankelijk. Nu de horeca stilstaat is een geïnformeerde blik op je apparatuur van belang. Je kan en mag niet zomaar alles uitzetten - dit kan storingen tot gevolg hebben.
Wij maken het verschil met kennis en tips over volledig onderhoud en apparatuur. Welke stappen kun je het beste zetten voor het voorkomen van reparaties? Neem contact met ons op.
Schoonmaken en onderhouden is een heel karwei. Liever niet zelf doen? Bakker Vakkeuken staat altijd voor je klaar om het onderhoud en buiten bedrijf stellen voor jou te regelen.

Bakker Vakkeuken is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Zeker in deze tijden willen we nog meer voor iedereen klaar staan. Vraag naar onze onderhoudspakketten in het Continuplan. Zo zorgen wij ervoor dat je gerechten straks weer zorgeloos over de pas kunnen gaan!

Bakker Vakkeuken, Bûtenpôle 1, Berlikum, www.bakkervakkeuken.nl