LATEST ARTICLES

50 jaar Hotel Okura Amsterdam: Het overtreffen van verwachtingen

Hotel Okura Amsterdam, in de volksmond ‘het Okura’, is al vijftig jaar een begrip in Amsterdam. Het heeft vier restaurants, een spa, vergaderfaciliteiten en...

Christopher Naylor: ‘Met groenten kun je laten zien hoe goed je bent’

SVH Meesterkok en sterrenchef Chris Naylor maakt zich zorgen over het personeelstekort in de horeca. ‘Ik verwacht wel dat dit langzaam beter zal worden,...

Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Amsterdam, 23 november 2021 - Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie,...

Jeroen en Marleen Brouwer verkopen sterrenrestaurant De Loohoeve en openen nieuw restaurant in Groningen

Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de stad...

KIMPTON DE WITT UITGEROEPEN TOT BESTE HOTEL VAN AMSTERDAM

Amsterdam, 7 oktober 2021 – Kimpton De Witt heeft de eerste plek bemachtigd op de Readers' Choice Awards 2021 lijst in de categorie Hotels...

HOTEL OKURA AMSTERDAM VIERT 50-JARIG JUBILEUM

Amsterdam, 24 september 2021 – Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste...

Van kaviaar naar pindakaas: Nieuw boek over failliet gaan met je restaurant en wat...

Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier...

Eerste editie Open Hotel Dag Amsterdam op 30 september

Op donderdag 30 september vindt in Amsterdam de eerste editie van de Open Hotel Dag plaats. Tijdens de Open Hotel Dag kunnen de inwoners van Amsterdam...

Wijnmakers & Chefs in Het Scheepvaartmuseum

Tussen maandag 6 september en zondag 19 september komen de beste internationale wijnmakers en de Nederlandse topchefs naar Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Zij slaan...

REFOOD BRENGT DE WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN VAN VOEDSELRESTEN TERUG NAAR DE NATUUR

Als klant van ReFood draagt u bij aan een duurzamere wereld. Maar waarom kan ReFood zich als organisatie zo duurzaam noemen en hoe gaat...