proo f sheet image unretouched|
proo f sheet image unretouched| |

KIMPTON DE WITT UITGEROEPEN TOT BESTE HOTEL VAN AMSTERDAM

Hotel
Amsterdam, 7 oktober 2021 – Kimpton De Witt heeft de eerste plek bemachtigd op de Readers’ Choice Awards 2021 lijst in de categorie Hotels in Amsterdam van het Amerikaanse en Engelse Condé Nast Traveller. Het lifestyle hotel wint hiermee de hoogste onderscheiding van de top hotels in Amsterdam.
Het bekende reisplatform heeft zijn 34e jaarlijkse Readers’ Choice Awards 2021 uitgebracht. Meer dan 800.000 Condé Nast Traveler lezers van over de hele wereld hebben hun reiservaringen beoordeeld in verschillende categorieën; van hotels en resorts tot steden en eilanden.
De Amsterdamse winnaar Kimpton De Witt opende haar deuren in 2017 als het eerste Europese hotel van het in San Francisco gevestigde boutique-merk Kimpton Hotels & Restaurants. Het lifestyle hotel is gevestigd in de wijk Paleiskwartier, op steenworp afstand van het Centraal Station van Amsterdam. Kimpton De Witt beschikt over 274 gastenkamers waaronder 15 unieke suites. Een van de karakteristieke delen van het gebouw is cocktailbar Super Lyan van de award-winnende Mr Lyan en ‘The Little House’- een drie verdiepingen tellend huisje uit de 17e eeuw waar toneelschrijver P.C. Hooft is opgegroeid. Celia Amsterdam is het onlangs geopende restaurant.

Kimpton De Witt wordt gevolgd door de luxe hotels De L’Europe, The Dylan, Pulitzer Amsterdam en Sofitel Legend The Grand.
De Readers’ Choice Awards zijn de langstlopende awards en meest prestigieuze erkenning in de reisindustrie. De volledige lijst met winnaars is hier te vinden.
proo f sheet image unretouched|