|
| terrasverwarming-stroomop-terras|

Terrasverwarming met pellets: investeer in de toekomst

Hotel
Uw terras is groter geworden en u wil er graag meer omzet uit halen? De terrasverwarmer met pellets maakt met zijn mooie vlam van uw terras het gezelligste en warmste terras in de buurt.
Energiezuinige warmte Terrasverwarmers op elektriciteit of gas vreten vaak energie. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Onze terrasverwarmers gebruiken pellets als brandstof. Deze hernieuwbare brandstof is goedkoop en milieuvriendelijk. Door de vergassingstechniek van de pellets heb je geen last van rook en geur, enkel een prachtige vlam. Ze zijn ook veiliger en makkelijker te stockeren dan logge gasflessen. Een elektrische aansluiting heb je ook niet nodig, je zet ze gewoon waar je wil!
Word het gezelligste terras van de buurt! Onze terrasverwarmers geven niet alleen warmte, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Het wervelende vlammenspel zorgt voor een gezellige uitstraling van je terras. Je klanten zullen komende maanden meer de buitenkant dan de binnenkant van je zaak zien, dus is het meer dan ooit belangrijk dat je terras er goed uitziet! Het gezelligste terras is namelijk ook het populairste.. Je kan de terrasverwarmers uitbreiden met een paddenstoel, voor meer straling of extra tafeltjes. Zo creëer je toch nog een ‘toog’-effect wanneer hangen aan de bar nog niet aan de orde is.
Verschillende mogelijkheden Zoekt u vooral iets dat sfeer en klasse uitstraalt op uw terras? Dan zijn onze kleinere modellen perfect. U kan ze tussen de tafels plaatsen, het vlammenspel speelt zich af op ooghoogte van uw klanten. De kleinere modellen geven vooral sfeer aan uw terras en zijn beschikbaar in het zwart, titanium en cortenstaal.
Onze grotere modellen hebben dan weer een groter vermogen en geven echt stralingswarmte af. Heerlijk om rond te staan tijdens de frissere lente-avonden. Met een optionele stralingshoed voel je de warmte nog beter. Ook kan je optioneel tafeltjes aan de terrasverwarmer bevestigen.
Voor meer informatie over onze terrasverwarmers: www.stroomop.nl, www.shop.stroomop.be of contact@stroomop.be
|