LATEST ARTICLES

Grensoverschrijdende editie BBB Maastricht ‘smaakt naar meer’

Duizenden horecaprofessionals kwamen afgelopen drie dagen samen in MECC Maastricht tijdens de 68steeditie van horecavakbeurs BBB Maastricht. De hoge kwaliteitsambities die beursmanager Silvie Slachter...

BBB Maastricht 2022 pakt uit met grote namen en een bomvol programma.

Van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 vindt BBB Maastricht weer plaats in MECC Maastricht. Deze editie presenteert een vernieuwde beursvloer vol inspirerende...

Totaalleverancier voor uw horeca- of bedrijfskeuken

FKE-Fastfood & Kitchen Equipment levert horeca apparatuur die u als afnemer helpen meer uit uw onderneming te halen. Wij denken graag met u mee,...

Donkere keukens hebben niks te maken met een gebrek aan verlichting….

Een Dark Kitchen, ook wel Ghost of Cloud Kitchen genoemd, is een fenomeen dat overgewaaid komt uit meer mature, buitenlandse markten waar het online...

Ruim helft werkgevers in de horeca en catering moet definitieve berekening 2e periode NOW...

Met nog een maand tot de deadline moet 53,3% van de werkgevers in de horeca en catering branche de definitieve berekening voor de tweede...

Het is tijd voor ProFri 2.0

Belangenvereniging ProFri bestaat in maart tien jaar. Sinds 2012 zet ProFri zich in voor het promoten van eten in cafetaria’s, het afhalen van snacks...

Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Amsterdam, 23 november 2021 - Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie,...

Kokskleding aanschaffen: aan deze eisen moet de kleding voldoen

Ben je kok of kok in wording? Dan weet je vast dat kokskleding aan verschillende eisen moet voldoen, onder andere vanwege de hygiëne en...

Van kaviaar naar pindakaas: Nieuw boek over failliet gaan met je restaurant en wat...

Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier...

REFOOD BRENGT DE WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN VAN VOEDSELRESTEN TERUG NAAR DE NATUUR

Als klant van ReFood draagt u bij aan een duurzamere wereld. Maar waarom kan ReFood zich als organisatie zo duurzaam noemen en hoe gaat...