Mood Street Food in Eindhoven feestelijk geopend

Restaurant
De avond stond in het teken van de verfijnde Aziatische keuken en de trotse eigenaren: topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven. Mood Street Food biedt een rijke kaart met alle parels uit Azië en is gesitueerd in het stadshart van Eindhoven.
Het restaurant aan de Nieuwe Emma Singel 32 biedt 150 zitplaatsen en is voorzien van een open en frisse uitstraling waarbij de Aziatische cultuur op speelse wijze in het interieur is doorvertaald. Hier kunnen gasten genieten van de mooie rijstgerechten, noodles en salades met een goed stuk vlees of vis. Uiteraard staan er ook veganistische gerechten op de kaart. Mood Street Food is vanaf vandaag open voor publiek.
Mirella Sleenhoff Fotograaf
Goed en toegankelijk eten Deze nieuwe Eindhovense hotspot is een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs. Wu en Verhoeven geloven dat goed en lekker eten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Op de kaart staan onder andere de bekende ‘Buddha Bowls’ en ‘Hot Bowls’. Daarnaast introduceert Verhoeven zijn signature kipgerecht: de Chicken Rico. Met een speciaal take-away gedeelte maakt Mood Street Food het de mensen thuis makkelijk om te kunnen genieten van de gerechten uit het verre oosten.
Rico Verhoeven Voor Rico is de stap naar een eigen horecaformule logisch. Het past perfect binnen zijn ambities voor na zijn sportcarrière. “Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later, zodat ik niet in een zwart gat val na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik kan mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen,” vertelt hij. Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in een van haar restaurants was ik oprecht verrast over de kwaliteit van het eten en haar ideeën om dat voor meer mensen toegankelijk te maken.”
Mirella Sleenhoff Fotograaf
Eveline Wu Eveline over de samenwerking met Rico; “Hij is de voor mij de verpersoonlijking van toegankelijkheid, maar vooral ook van vitaliteit. Hij is een topfitte sporter, maar tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel maar gezond Aziatisch eten. Naast ons restaurant hebben we straks vers gemaakte maaltijden in een gekoelde vitrine staan: die maaltijden kun je zo mee naar huis nemen en thuis opeten. Zodat het voor iedereen toegankelijk is”
Locatie: Mood Street Food Nieuwe Emmasingel 32 5611 AM Eindhoven
Openingstijden: Maandag tot en met zondag / 12.00 - 23.00
Verhoeven en Wu zijn zelf geregeld aanwezig, uiteraard om een hapje te eten, maar ook voor zogeheten “eat & greets” waarbij gasten onder het genot van een hapje en een drankje met Verhoeven en bijzondere tafelgenoten in gesprek gaan over uiteenlopende onderwerpen. Vanavond, 6 maart, ontvangt Verhoeven de eerste gasten van Mood Street Food.