VEGAN Patisserie, zoet en hartig

Restaurant
Na het succes van de VEGAN Cherry Bakewell Taart is sinds september nieuw de VEGAN Orange Brownie nieuw in het Dero Foods assortiment. Deze nieuwe brownie is net zoals de Cherry Bakewell Taart niet alleen vegan, maar ook glutenvrij.
De VEGAN Orange Brownie is een smeuïge brownie van pure chocolade met een laagje sinaasappel. De VEGAN Cherry Bakewell is een typisch Engelse taart, die van origine bestaat uit een bodem van zanddeeg, met daar bovenop lagen van jam, frangipane en een topping van amandelschaafsel. In de Cherry Bakewell Taart is een rijke kersencompote gebruikt, met een klein beetje kersenbrandewijnlikeur. Samen met de frangipane een heerlijke combinatie.
Hartige lekkernijen Naast de zoete vegan producten introduceert Dero Foods in januari de hartige VEGAN Mini Kerrie Kroon met een lekkere gekruide bloemkool-kerrievulling. Haar hartige pastry kronen onderscheiden zich van veel andere bladerdeeg producten, doordat het bladerdeeg is gemaakt met plantaardige margarine in plaats van boter. Hierdoor blijven de kronen extra lang krokant, zijn ze minder vet en komt de smaak van de vulling veel beter naar voren. Dit samen zorgt voor een bijzondere smaakbeleving. De mini’s zijn ideaal als party food, op buffetten of bij de High Tea.
Proef het op de Horecava Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen. De VEGAN Orange Brownie en VEGAN Mini Kerrie Kroon zijn te proeven op de Horecava, kom langs op de Dero Foods stand 12.703.
Dero Foods www.derofoods.nl