Wereldwijde primeur: de Avocado Burger

Restaurant
Tot nu toe was het niemand nog gelukt; de pure smaak van avocadoblokjes en maïskorrels. De krokante bite van de multi grain en quinoa paneerlaag. Een pure Avocado burger. Eindelijk!
De onderliggende trends in de horeca: De Avocado Burger van Smokey Mountains speelt in op de wensen van de moderne horeca ondernemers en koks. Als eerste is het een onderscheidend product, waarmee succesvolle horeca ondernemers het verschil gaan maken.
Daarnaast speelt de Avocado Burger in op de laatste trends in de horeca: * avocado’s zijn erg gewild bij de consument * homemade uitstraling; de Avocado Burger heeft herkenbare blokjes avocado en hele maïskorrels * en de Avocado Burger is 100% vegan
Tenslotte is de Avocado Burger gemakkelijk in gebruik. Rechtstreeks uit de vriezer in de frituur of in de pan. Dus iedereen kan de Avocado Burger bereiden, wat geen overbodige luxe is met het huidige kokstekort. De bereiding gaat snel en er is geen “waste”.
Wat wil de Nederlandse en Belgische consument: De vraag naar avocado’s is enorm toegenomen. We eten momenteel 4x zoveel avocado’s als een paar jaar geleden. En dat is ook niet zo vreemd, de Mexicaanse vrucht zit vol onverzadigde plantaardige vetten en heeft een heerlijke smaak.
Dit zien we natuurlijk ook online terug: door de prachtige groene kleur staan er miljoenen afbeeldingen van avocado’s op social media.
Een stukje historie: de liefde van L.A. Streetfood voor avocado’s: Als eerste introduceerde L.A. Streetfood in 2014 de pure avocadopulp. De formule is 94% avocado en 6% koriander, zout en ui. Dit was in de tijd dat de meeste horecaondernemers werkten met ‘Guacamole Dips’ uit glazen potten, met maximaal 5% avocadopoeder. De pure avocadopulp van L.A. Streetfood sloeg in als een bom en veranderde de markt voorgoed. In de afgelopen jaren werkte het team van L.A. Streetfood onafgebroken om horeca ondernemers te overtuigen van de voordelen van de pure Avocado Pulp.
De Avocado Burger was een lang gekoesterde droom van het team en nu de ontwikkelingsfase succesvol is afgerond, kan het team niet wachten om de burger te laten proeven op beurzen, tijdens workshops en proeverijen.
Geinteresseerd? De Avocado Burger is vanaf 23 september 2019 verkrijgbaar
Bestellen: Bestel de Avocado Burger op www.LA-Streetfood.com of via de horeca groothandels via de groothandels die partner zijn van L.A. Streetfood. Voor een volledige lijst kijk op www.LA-Streetfood.com.
Proeven: Bezoek L.A. Streetfood dan op de volgende evenementen: - Gastvrij Rotterdam 23 - 25 september - BBB Mecc Maastricht 7 - 9 oktober - Flanders Expo Gent 17 - 21 november - Horecava Amsterdam 13 - 16 januari