||
|| bar-stock-coffee|logo-bar-stock|koffie-bar-horeca

BAR STOCK opent dapper op het Damrak met ‘damn good coffee’

Hotel
Turbulente tijden vragen om gedurfde acties: op het meest onwaarschijnlijke moment opent Hotel The Exchange BAR STOCK, voor koffie van de bovenste plank. En na 40 koffies brengen we je naar bed. Gratis.
BAR STOCK Met een nieuw concept, gericht op slow coffee en snelle service, brengt BAR STOCK de koffiestandaard in het centrum van Amsterdam naar een hoger niveau: de koffiebonen komen van Friedhats – een prijswinnende Amsterdamse brander – en worden gemalen door ervaren barista’s. Door een entree met opvallend licht, schittert BAR STOCK op de ‘rode loper’ van Amsterdam.

Drink 40 koffies en overnacht in Hotel The Exchange. Gratis! We lanceren BAR STOCK met de beste spaaractie ooit: 40 koffies geeft recht op een gratis overnachting in één van de fashionable kamers van Hotel The Exchange. Op 1 november openen we officieel én corona-proof: de hele dag (9.00-16.00 uur) krijgen alle koffieliefhebbers hun tweede koffie to-go gratis.
Producten van hoge kwaliteit Elk product bij BAR STOCK is van de hoogste kwaliteit en wordt lokaal geproduceerd. De koffie wordt geselecteerd en gebrand door Friedhats uit Amsterdam – een microbrander die zich richt op unieke, smaakvolle koffiesoorten en tegelijkertijd de leefomstandigheden van de koffieverbouwers tracht te verbeteren. De lokale bakkerij Ulmus levert ons brood en patisserie. Zij werken uitsluitend met zuurdesem, gemaakt van Nederlands graan – een unicum. Voor cappuccino’s en lattes werken we samen met MOMA; melk die rechtstreeks van de boerderij in Weesp komt. Geen koffieliefhebber? BAR STOCK serveert ook bijzondere single origin Japanse theesoorten.
De makers van BAR STOCK BAR STOCK is gecreëerd door Hotel The Exchange in samenwerking met Joris Vermeer. Na de verkoop van zijn succesvolle restaurant ‘Aan de Amstel’ in 2015 reisde Joris Vermeer de wereld rond om de verhalen achter wereldberoemde gerechten te verzamelen voor zijn televisieserie op NPO2. Tijdens zijn reizen raakte Joris steeds meer geïntrigeerd door specialty coffee. Terug in Nederland sloeg hij daarom de handen ineen met Otto en Suzanne van Hotel The Exchange (die zijn avonturen al op de voet volgden sinds hij werknemer bij hen was) en Lex Wenneker (meervoudig winnaar van de Dutch Barista Championships en finalist van de World Barista Championships) van Friedhats. Nu openen zij samen een ‘damn good’ coffeebar in het centrum van Amsterdam: BAR STOCK.
Hotel The Exchange is een onafhankelijk fashion hotel dat op speelse wijze mode en architectuur verweeft in unieke kamers van 1 tot 5 sterren. Alle 61 kamers zijn ‘dressed like models on a runway’ door jonge modeontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Gasten dromen weg in mode en worden wakker in stijl. In 2018 opende Hotel The Exchange een nieuwe collectie van 6 kamers, ontworpen door het Nederlandse modelabel MAISON the FAUX. Hotel The Exchange is in 2011 gecreëerd door Seven New Things (Suzanne Oxenaar, Otto Nan en Gerrit Groen), tevens oprichters van Lloyd Hotel & Culturele Ambassade (Amsterdam, 2004, verkocht in 2018), Llove Hotel (pop-up hotel in Tokyo, 2010) en SWEETS hotel (Amsterdam, 2018).
||
||