|
| |

De 8 Lekkerste Wedstrijden tijdens Horecava 2023

Horeca Algemeen
Een nieuwe naam en nieuwe categorieën; eigenlijk wilde Stichting de Lekkerste Wedstrijden deze opzet tijdens de Horecava 2020 presenteren. Door corona ging de beurs echter twee jaar lang niet door. In 2023 staat gelukkig een nieuwe Horecava op de agenda. Dit zijn de wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap, voorheen de Lekkerste Wedstrijden.
Het Lekkerste Broodje, in 2023 het NK Lekkerste Broodje, is de oudste en langstlopende categorie van de Lekkerste Wedstrijden. Ook de Lekkerste Burger is een vertrouwde categorie, die in 2023 gezelschap krijgt van het NK Lekkerste Vegan Burger.
NIEUW: Italiaanse dag Loaded Fries is een categorie die nog maar enkele jaar oud is, maar wel laat zien hoe creatief de kandidaten kunnen zijn met ’s lands favoriete aardappelproduct. Nieuw zijn het NK Pizza bakken en het NK Lekkerste Pasta. Deze worden georganiseerd tijdens de Italiaanse dag. De acht titels waar tijdens Horecava 2023 om gestreden gaat worden. 
NK Lekkerste Broodje NK Lekkerste Burger NK Lekkerste Vegan Burger NK Loaded Fries NK Pizza bakken NK Lekkerste Pasta Lekkerste Pannenkoek Lekker Anders
Inschrijven voor 2023 Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven door de QR code te scannen. Het Nederlands Kampioenschap (voorheen de Lekkerste Wedstrijden) vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023. Lees op onze pagina van de Lekkerste Wedstrijden meer over de verschillende wedstrijden en bekijk het programma.
Scan de QR code en schrijf je nu in voor de 8 Lekkerste Wedstrijden 2023
|