|
| |

Oiltrade, al ruim 15 jaar uw partner in plantaardige oliën van topkwaliteit!

Horeca Algemeen
Oiltrade is een jong en innovatief bedrijf die de ontwikkelingen op de internationale markten voor plantaardige olie op de voet volgt. Door de opgebouwde expertise weten wij aan welke eisen onze oliën en vetten moeten voldoen. Of het nu gaat om duurzaamheid en milieu, om de vereiste documenten of om de beschikbaarheid van plantaardige olie en frituurolie: Oiltrade heeft het in huis en is een professionele partner voor industrie, horeca, grootverbruik en export.   
In 2021 heeft Oiltrade een moderne en efficiënte productielocatie in Werkendam geopend. De frituurolie-recepten die Oiltrade heeft ontwikkeld, vinden hun weg naar horeca en grootverbruik in binnen- en buitenland.  Daarbij gaat het niet alleen om de perfecte kwaliteit van de frituurolie zelf maar ook om de verpakking. Oiltrade heeft onder andere geïnvesteerd in een milieuvriendelijke bag in box verpakking.  Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzame keten.
Waar u ook naar op zoek bent voor wat betreft plantaardige olie of frituurolie, visbakolie of olijfolie.  Bel Oiltrade voor sojaolie, raapolie, zonnebloemolie, visbakolie, arachideolie, olijfolie of frituurolie. Wij leveren snel, tegen scherpe prijzen en in de gewenste verpakking.
www.oiltrade.nl
|