Hiermee maak je het verschil in jouw keuken

Horeca Algemeen
Met deze apparatuur geef je jouw horeca keuken een upgrade Wil je echt het verschil maken in jouw keuken? Misschien heb je al even een goedlopend restaurant of heb je een restaurant gekocht en ga je voor het eerst aan de slag. Het kopen van de juiste apparatuur is van groot belang voor een goed lopende keuken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe horeca koelkast kopen waar je al je ingrediënten in kunt opslaan of het kopen van een grote oven. Wij hebben voor je op een rij gezet met welke apparatuur je jouw horeca keuken een upgrade kunt geven. Lees snel verder en ontdek met welke keukenbenodigdheden jij het verschil kan maken.
Apparatuur voor koken en bakken In jouw keuken maak je het verschil met de juiste apparatuur voor koken en bakken. Zorg er dan ook voor dat je kwalitatieve grills, bakplaten, ovens, frituurpannen, broodroosters en koffiezetapparaten in jouw zaak hebt. Denk voorafgaand aan het uitzoeken van kook- en bakapparatuur altijd na wat de behoefte is van jouw restaurant. Zo zal er misschien apparatuur zijn die je vrijwel niet zal gebruiken. Schaf dit dan ook niet aan en koop enkel wat je nodig hebt.
Koel- en opslagapparatuur Ook dien je te zorgen voor koel- en opslagapparatuur. Zo kun je al jouw ingrediënten koel bewaren en je keukenspullen en apparatuur opslaan. Het is altijd aan te raden om een kwalitatieve koelkast, vriezer en koelvitrine te kopen. Ook door te zorgen voor opslagrekken en bewaarbakken kun je al je spullen snel weer terugvinden en ervoor zorgen dat je werkzaamheden sneller verlopen. Kijk eerst hoeveel ruimte je in je restaurant hebt, zodat je precies weet welke koel- en opslagapparatuur je kunt aanschaffen.
Goed keukengerei Met goed keukengerei maak je zeker een verschil. Hiermee doelen we ook wel op alle spullen waarmee je jouw voedsel klaarmaakt. Koop de beste keukenmessen, maar vergeet ook niet kwalitatieve pannen, snijplanken, potten, serveerlepels en gastronormbakken te kopen. Het beste is zorgen dat je zoveel mogelijk van deze spullen hebt. Ook dit zorgt ervoor dat niemand van je personeel zonder keukengerei zit en het koken vlotter verloopt. Dit zal weer resulteren in tevreden gasten.
Apparatuur om gerechten te bereiden Bereidingsapparatuur is erg belangrijk voor het maken van gerechten. De apparatuur waarmee jij het verschil kunt maken, is geheel afhankelijk van wat het specifieke menu van jouw horecazaak is. Je kunt bijvoorbeeld werktafels van rvs kopen, maar ook mixers, blenders en andere keukenmachines. Wel kan keukenapparatuur flink wat ruimte in beslag nemen, waardoor het goed is om vooraf te kijken hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.
Ga aan de slag met onze tips en geef jouw keuken een upgrade.