Afbeelding
westfield-mall-geopend

Westfield Mall of the Netherlands nu geheel geopend

Horeca Algemeen
Op zaterdag 5 juni opent Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam haar horeca- en entertainmentaanbod. Hiermee openen het Eet Theater, de bioscoop en andere leisure in deze unieke, volledig overdekte shopping- en experience mall van 117.000m2. Met de opening van Het Eettheater en 14 restaurants van lokale tot bekende horecaondernemers biedt Westfield nu de integrale beleving die beoogd was.
Compleet dagje uit Na een zeer succesvolle opening afgelopen maart - ondanks de uitdagende COVID-maatregelen – is Westfield Mall of the Netherlands verheugd nu het innovatieve Eet Theater te openen. Met deze nieuwe stap staat Westfield Mall of the Netherlands nu garant voor een compleet dagje uit. De diverse flagshipstores, de hoogwaardige architectuur (MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer), onderscheidende horecagelegenheden, bijzondere evenementen en breed aanbod aan leisure maakt Westfield een uitzonderlijke locatie in Nederland. Op de bijzondere locatie staat beleving centraal en met de opening van een enorme Kinepolis bioscoop, O’Leary’s met bowling, Gamestate arcade hal en het Instagram museum Youseum ben je bij Westfield voor non-stop vermaak dan ook aan het juiste adres.
“We zijn ontzettend blij dat we met het eet- en uitgaansgedeelte eindelijk volledig dedeuren mogen openen en bezoekers een compleet dagje uit kunnen bieden”, aldus Teun Koek, Director Westfield Mall of The Netherlands.
Het Eet Theater: vakkundigheid, lokaal en verfijnde smaken Het gloednieuwe Eet Theater is een toonbeeld van de nieuwste generatie F&B retail bestemmingen. Het bestaat uit drie componenten: leisure o.a. Kinepolis, O’Learys en Gamestate, kwalitatieve restaurants o.a. Tatsu, Wagamama en low key F&B – een centraal plein met bar en food kiosken. Het Eet Theater bevat een mix van lokale en internationale restaurants en biedt een breed assortiment aan smaken. Zo richt Tatsu zich op de verfijnde smaak van de moderne Japanse keuken. En brengt Ohana Streetfood de authentieke smaken, vers van de kusten van Hawaii. Laffa serveert street food uit het Midden-Oosten. Manneken Pis zorgt voor verse friet voor de snelle trek. En La Catrina brengt traditionele smaken en familierecepten naar het Eet Theater. Enkele andere restaurants waaronder The Butcher en pizza hotspot Toni Loco openen op een later moment in juli.
Leisure hotspot Aren Schrama, directeur van Wagamama is ook enthousiast. “Wagamama is een succesvol fast casual dining restaurantformule gebaseerd op de Aziatische keuken. Wij openen ons 8ste restaurant in Nederland in Westfield Mall of the Netherlands en zijn bijzonder trots dat wij onderdeel zijn van deze fantastische ontwikkeling. Westfield is het summum op het gebied van mode en beleving in een prachtig ontworpen gebouw. De restaurantformule van Wagamama sluit daar perfect bij aan. Met onze snelle service kunnen wij veel gasten serveren, dat is de ideale combinatie met een dagje winkelen of een avondje bioscoop.”
Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van de werknemers en gasten bij Westfield Mall of the Netherlands voorop en volgen zij de richtlijnen van het RIVM en het Protocol Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland.Het Eet Theater is zeven dagen in de week tot 22:00 uur geopend.
Meer informatie over mallofthenetherlands.com