Vers blijft Vers, daar gaat het om, dat bereik je met het Cool-Spot klimaat!
Horeca Algemeen Cool-Spot is een slimme combinatie van gekoelde lucht en vocht voor het koelen en vers houden van voedsel op buffetten, (vis) presentaties en koelwerkbanken. Deze combinatie kan gebruikt worden in de keuken in de horeca, retail, zorginstellingen, catering en bedrijfsrestaurants, waardoor borgen niet meer nodig is en je de hoogst mogelijke voedselveiligheid realiseert. Bacteriën en virussen krijgen geen kans!Hoe werkt Cool-Spot? Het Cool-Spot systeem vormt een schone koele klimaat wolk van 4-6 ? met een maximale luchtvochtigheid van ca. 95-98 %. Producten onder Cool-Spot blijven daarmee op de HACCP bewaar temperatuur van onder 7?, drogen niet uit en er komt geen condens op.
Zowel de lucht als het water voor de vochtnevel die samen het koude Cool-Spot klimaat vormen worden ultiem gefilterd en continu met ozon gedesinfecteerd.
- De onderlaag van de ‘schone koele wolk’ daalt naar beneden en vloeit als een beschermende deken over de verse etenswaren.
- De bovenlaag van de ‘schone koele wolk’ wordt warmer, stijgt op en stoot de omgevingslucht af.
- De bovenste laag koude lucht, wordt warmer, zet hierdoor uit en stijgt vervolgens op tegen de omgevingslucht.
- Vanuit de console vloeit er steeds nieuwe koude lucht over het buffet of koelwerkbank, waardoor de temperatuur constant tussen de 4 – 6 °C blijft.
- Blijft vers ook echt vers!
- Is borgen niet meer nodig
- Is er een constante temperatuur tussen de 4 – 6 °C
- Realiseer je de hoogst mogelijke voedselveiligheid. Bacteriën en virussen krijgen geen kans!
- De terugverdientijd ligt tussen de 3 en 5 jaar
- Werk je duurzaam en heb je een hoog rendement op uw investering
- Buffetmeubel
- Aandeel centrale-koeling
- Installatietechniek, data en realisatie