NTF bundelt 20+ jaar ervaring voor horecarelaties in één|
NTF bundelt 20+ jaar ervaring voor horecarelaties in één| NTF_horeca-software|horeca-ntf-digital hospitality

De innovaties van morgen, klaar voor de uitdagingen van vandaag

Horeca Algemeen
Met alle veranderingen in de horecamarkt van afgelopen jaar, merkte NTF dat de koers die zij jaren geleden al hebben ingezet, de horecaondernemer echt verder brengt. De horeca automatiseringspartner bundelt namelijk alle data in één platform. Hierdoor ben je als ondernemer in de horeca flexibel, wordt het beheer van assortiment en prijzen eenvoudig en is alles met één druk op de knop te wijzigen. Gemak voor de ondernemer, zonder in te leveren op de mogelijkheden. Precies dat, is wat het Culemborgse bedrijf drijft.
Het digitale hart van de horeca “Dat is waar wij in geloven.”, aldus Leon Besselink van NTF. “Wij zijn continu met onze klanten in gesprek, en kijken om ons heen in de wereld wat er gebeurt op het gebied van automatisering en gastgedrag. Sub-oplossingen voor een klein onderdeel van de bedrijfsvoering zijn er voldoende, we zien ook dat deze het afgelopen jaar als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar we merken dat horeca ondernemers toch liever alles in hetzelfde systeem bundelen. Niet zo gek ook, dat vinden wij zelf ook het handigst. Waarom zou je op meerdere plekken je assortiment & prijzen aan willen passen? Of het risico lopen dat je brutowinst helemaal uit de pas loopt door aangepaste inkoopprijzen?”
Een glimlach bij jou als horecaondernemer & bij jouw gasten Hoe kijken jullie tegen horeca aan, als automatiseringspartner? De juiste sfeer, fijne gasten, een goed team en mooie marges. Dan heb je horeca die klopt! En dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen. NTF biedt digitale oplossingen die het hart van jouw horecazaak versterken. Achter- of voor de schermen, gedeeltelijk of het hele proces. Wij innoveren en ontzorgen met slimme software die klopt. En… dáármee zorgen wij voor een glimlach voor jou én je gasten!” vertelt Leon met een lach.
NTF voorziet landelijk horecaondernemers van automatisering. Van een online bestelsite met software om de delivery te managen, tot QR bestellen aan tafel en selfservice bestelzuilen. En alles wat daaromheen nodig is.
Meer weten? Kijk op NTF.nl of neem contact op via info@ntf.nl of 0345-639100.
NTF bundelt 20+ jaar ervaring voor horecarelaties in één|