Afbeelding

LA Streetfood: Hollands Best Delivery 2021

Horeca Algemeen
Heb jij dat ook soms? Nu je bijna niets meer mag… Dat je dan een beetje opstandig wordt? Dat je alleen nog maar wil denken in wat er nog wel kan?In zo’n bui was ik dus, toen ik hoorde dat de Horecava 2021 niet meer door ging.Misschien is dit voor jou niet de belangrijkste tegenvaller, maar voor mij is de Horecava altijd het moment dat ik veel van mijn klanten spreek.
Met ons team werken we maanden toe naar deze beurs. En als je ons ooit op de Horecava hebt gesproken, dan weet je wat voor spektakel we er van maken.
Zo kwam ik op het idee om samen met de Horecava een geweldige wedstrijd te organiseren. Een wedstrijd zoals die nog nooit heeft plaatsgevonden. Volgens mij gaat het hier zelfs om een wereldwijde primeur.
En ik wil jou vragen om mee te doen.
Hollands Best Delivery
Stel je eens voor. 27 januari 2021. Een lege RAI in Amsterdam. De wedstrijdklok begint te lopen. 5 restaurantteams strijden tegen elkaar. Ze bereiden hun meest innovatieve en succesvolle bezorggerecht, die ze zo slim mogelijk verpakken. De juryleden zitten ondertussen vol verwachting klaar.
Maar… de juryleden zullen nog even geduld moeten hebben….
De deelnemers rennen namelijk naar de gereedstaande scooters, die vanuit de RAI een parcours door het drukke Amsterdam rijden.
Als de scooters na 15 minuten eindelijk weer aankomen bij de RAI, worden de bestellingen afgeleverd bij de vakjury. Dan pas begint het kijken, ruiken, proeven en genieten.
Na een grondig jury overleg is het zover… De spectaculaire prijsuitreiking!
Wie is Hollands Best Delivery Chef 2021?
Je kunt je inschrijven tot zondag 10 januari 2021. En ik denk dat je het gewoon moet doen.
Want wat heb je te verliezen?
Je hebt de afgelopen tijd veel geleerd en waarschijnlijk maak je een goede kans! Laten we wat positiefs doen in deze tijd, toch?
En mocht je na de voorrondes niet worden geselecteerd voor de Live Shows in de RAI?
Ook dan is jouw inschrijving niet voor niets geweestAls jij je dit jaar hebt aangepast en je gewoon bent doorgegaan met ondernemen, dan ben jij voor ons een winnaar.
Hoe gaan wij jouw inzending dan belonen: •    Wij delen exclusief met jou de allerbeste tips & tricks van de 5 finalisten •    Wij maken een super positieve goodie bag, samen met onze sponsoren •    En wij bieden je een consult of workshop aan die helemaal gaat over jouw grootste uitdaging
Dit kan van alles zijn, zoals take-away, delivery, vegan, verpakking, voorbereiden op de lente-drukte.
Meer informatie over deze wedstrijd vind je hier.