Afbeelding

De zomerdrankjes voor 2022

café
De zomer komt dichterbij. We laten de koude en grauwe dagen achter ons en kijken uit naar heerlijke zomerse dagen. Of je nu graag in het park zit, met wat vrienden in de tuin borrelt of niet van het terras weg te slaan bent: overal past een lekker zomerdrankje bij.
1.     Aperol én Limoncello Spritz De vraag naar cocktails op het terras is hoog. De Aperol Spritz is al jaren een icoon op het terras. Dit bitterzoete en bruisende drankje is een combinatie van Aperol, prosecco en bruiswater. Maar waar Noord-Italië hun spritz maakte met Aperol, wilde Zuid-Italië niet achterblijven en zo ontstond de Limoncello Spritz. Het drankje sluit perfect aan bij een zomerse picknick, barbecue in de tuin of avondje op het terras, zowel door de smaak als de zongele kleur in je glas. Binnen een handomdraai staat deze combinatie van prosecco, limoncello, bruiswater én niet te vergeten een schijfje citroen op tafel.
2.      Heineken Silver Heineken Silver is de nieuwste introductie van Heineken in Nederland. Een nieuwe vorm van verfrissing, maar wel gemaakt met dezelfde pure en natuurlijke ingrediënten als het originele Heinekenrecept. Anders bij Heineken Silver is dat het gebrouwen wordt met een ijskoud lageringproces van -1 graden Celsius. Het resultaat is een extra verfrissende, uitgebalanceerde smaak die met een alcoholpercentage van 4% gemakkelijk te drinken is. Perfect voor de zomerse dagen op het terras.
3.      Viper Hard Seltzer In 2021 werd Hard Seltzer al gezien als het ideale zomerdrankje. Niet te zoet, sterk of zwaar, maar lekker fris en zeer geschikt voor op een warme dag. Dit jaar wordt verder ingespeeld op de seltzer trend. Een andere nieuwe introductie in 2022 is de Viper Hard Seltzer. Viper is verkrijgbaar in de smaken lime en cranberry. Het drankje kenmerkt zich door een frisse smaak, zonder conserveringsmiddelen, glutenvrij en laag in calorieën. Iedereen die deze zomer wil genieten van een fris alcoholisch drankje gemaakt van natuurlijke ingrediënten heeft aan Viper een ideale keuze. De zonnige dagen worden zo nóg een beetje beter met een zomers drankje in de hand.
Bron: www.horecava.nl