Afbeelding
bidfood-horeca groothandel-logo

Groothandel Bidfood aanwezig op BBB Maastricht

café
Bidfood, de grote online horecagroothandel voor foodprofessionals, neemt deel aan horecavakbeurs BBB Maastricht 2020. Na een afwezigheid van drie jaar zal Bidfood wederom prominent aanwezig zijn op de 66ste editie van BBB Maastricht. Eerder committeerde onder andere Makro, VHC en KHN zich ook al aan de oudste horecavakbeurs van Nederland, die 12 t/m 14 oktober 2020 plaatsvindt in MECC Maastricht.
BBB Horeca Summit Naast reguliere beursdeelname zal Bidfood ook vertegenwoordigd zijn door CEO Dick Slootweg tijdens de BBB Horeca Summit. Tijdens dit driedaagse congres gaan inspirerende topondernemers en bestuurders uit verschillende horecasectoren met elkaar in gesprek middels thematische paneldiscussies, delen zij hun ervaringen en toekomstvisie en beantwoorden zij vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals. De BBB Horeca Summit is een initiatief om de horecaondernemers en toeleveranciers ook na de coronacrisis overeind te houden, ze van het juiste advies te voorzien en met de juiste spirit weer verder op te weg helpen.
Klaar staan voor de horecaprofessional Ralf Lacroix, vestigingsmanager Bidfood Geleen: “Juist op dit moment willen wij er zijn voor de sector. In contact blijven met je klant is belangrijker dan ooit tevoren. Naast inspireren en informeren, is adviseren cruciaal in deze tijden. Of dat nu over efficiëntie of creatief ondernemen gaat, wij staan klaar voor de horecaprofessional”.
Met de deelname van Bidfood, is de vernieuwde corona-proof plattegrond van de beurs grotendeels gevuld. Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht: “Het zijn uitzonderlijke tijden en dat maakt het extra mooi dat bedrijven als Bidfood, na jaren van afwezigheid, nu toch aanwezig zijn en daarmee, samen met ons, een bijdrage willen leveren aan een succesvolle horecasector”.
BBB MAASTRICHT | More Horeca Success. BBB Maastricht gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horecaondernemingen en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar ontmoeten, van elkaar kunnen leren en zaken kunnen doen. Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel van de horecavakbeurs. De 66ste editie van BBB Maastricht zal plaatsvinden van 12 t/m 14 oktober 2020 in MECC Maastricht. Voor meer informatie en registratie zie www.bbbmaastricht.nl