#NextHelpt, een helpende hand voor de horecaondernemer

café
Sinds de uitbraak van het Corona virus, moet iedereen wennen aan het ‘nieuwe normaal’. De horeca wordt hier flink geraakt. “Dit zijn ongekende tijden”, zegt Kolibrie Next directeur Cees Bootsma. “We zien dat veel van onze relaties het lastig hebben om hun hoofd boven water te houden en dat is pijnlijk om te zien. Vandaar dat we vanuit Kolibrie Next zijn gestart met een nieuw initiatief #NextHelpt. We slaan de handen ineen en helpen waar we kunnen nu veel reguliere werkzaamheden zijn weggevallen”.

#NextHelpt in diverse regio’s #NextHelpt is een initiatief waarbij het team van Kolibrie Next zich inzet om een dag gratis te helpen. Zo heeft Account & Community Manager Yannick geholpen met het bezorgen van paasbrunches van De Burgerij Tilburg en stonden Eva & Lianne in Amsterdam klaar om La Reve te bezorgen in de vorm van een festival box: inclusief livestream, bier van Gebrouwen door Vrouwen en snacks van Traiteur Beet.

Thom: “Elke week zenden we een livestream uit van artiesten zoals Joris Voorn, Olivier Weiter, Miss Melera & Alex Niggeman, altijd vanaf een unieke locatie. Om de livestreams wat extra’s mee te geven hebben we samen met een goede vriend van ons een borrelbox gemaakt die mensen voor elke vrijdag kunnen bestellen. Doordat de bestellingen best goed liepen konden we wel wat hulp gebruiken bij het bezorgen allemaal zelf hadden gedaan. Via Lianne kwamen we in contact met Kolibrie Next en werd er afgesproken om onze borrelboxen rond te brengen in Amsterdam. Lianne en Eva hebben ons super goed geholpen om alle boxen op tijd voor de vrijdagmiddagborrel en onze livestream te bezorgen! Wanneer we straks festivals kunnen organiseren zullen we zeker weer aan Kolibrie Next denken wanneer we wat extra handjes kunnen gebruiken.”

Ook een helpende hand nodig? Het team van Kolibrie Next hoopt dat ze hiermee zowel horecaondernemers als haar eigen Kolibrie Krew kunnen inspireren om ook de handen ineen te slaan. Dus ben of ken jij een (horeca) onderneming die hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers kan gebruiken in de aankomende periode? Neem dan vooral even contact op via work@kolibrie-next.nl!

Kolibrie Next is een digitaal uitzendplatform gespecialiseerd in personeel voor de traditionele horeca en festivals. Hierin krijgt de opdrachtgever 24/7 gratis toegang tot een persoonlijke online portal met meer dan 10.000 kandidaten.