grootkeuken-4horeca-horeca-apparatuur

Advies & Design
4-Horeca ontwerpt en realiseert grootkeukens en horeca interieur inrichtingen. Dit kan van kleine bedrijfskeukens tot grote schoolkantines en andersom. Dankzij eigen tekenaars, uitvoerders en monteurs kunnen zij projecten van a tot z realiseren. Dit is geheel vrijblijvend!

De kracht van 4-Horeca ligt in het leveren van kwalitatief goede plannen, de specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, de logistiek en de vooruitstrevende automatisering.

Levering & Montage
Dankzij professionele (service)-monteurs is 4-Horeca afhankelijk wanneer het gaat om levering en montage. De producten worden vanuit hun eigen magazijn geleverd, waardoor er snel geleverd en gemonteerd kan worden. In de horecawereld is er een groot aanbod en dat maakt het voor de klant niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. 4-Horeca is hierin onafhankelijk wat hen het voordeel geeft om mee te denken vanuit de positie van de klant.

Service & Onderhoud
Naast het design en het plaatsen van grootkeukens is 4-Horeca ook gespecialiseerd in grootkeuken onderhoud, reparatie en renovatie. In veel gevallen zijn bedrijven te druk met ondernemen. Hiervoor is het ook mogelijk om geheel ontzorgt te worden wanneer het gaat om de onderhoud van de apparatuur. In een vrijblijvend overleg staat 4-Horeca ervoor open afspraken te maken over het onderhoud van de apparatuur. Deze onderhoudscontracten zijn afgestemd op budget en gebruiksfrequentie. Zo wordt er het maximale gehaald uit de levensduur van de apparatuur.

Webshop
4-Horeca vindt het belangrijk om de zorgen bij haar klanten te ontnemen. Om snelle service te kunnen leveren hebben zij een webshop ontwikkelt. Geen lange verkoopgesprekken, maar direct een passend product bestellen die binnen een week draaiend is binnen een onderneming. ‘Wij merken dat veel klanten door het vele aanbod verkeerde aankopen doen. Als experts denken wij daarom graag mee met belangrijke punten, zoals verbruik, functionaliteit, prijs en andere gestelde eisen.’

Naast merken als Smeg, Inomak en Rational, is 4-Horeca ook onafhankelijk dealer van verschillende A en B-merken in de horecabranche.

Contact
Fabrieksweg 2a
7451PT Holten, Overijssel
Telefoon: +31 548 201 004
Email: info@4-horeca.nl
Website:www.4-horeca.nl

grootkeuken-horecainrichting-4horeca