|
| Casa Cook Ibiza-hotel-horecamagazine|Deutsche-Bank_Velevet-Bar-hotel-horecamagazine

OKU IBIZA - EEN LUXE VIJFSTERREN HOTEL OP IBIZA

Hotel
Het nieuwe lifestyle merk OKU Hotels, opent op 28 mei 2021, op het prachtige eiland Ibiza haar tweede hotel OKU Ibiza. Gelegen aan de rand van de Cala Gracio-baai tussen weelderige heuvels is OKU Ibiza een prachtig onderkomen op de Balearen.
Dit stijlvolle hotel is de ideale uitvalsbasis om zich onder te dompelen in de unieke levensstijl van Ibiza: Geïnspireerd door de natuur, duurzaamheid en de levensstijl ”barefood living” kunt u genieten van eersteklas verzorging, drinks en bijzonder interieurdesign met een prachtig uitzicht en een rustgevend spa- en wellness aanbod.
Met hun boho-chicque inrichting nodigen de 184 suites en kamers, evenals de indrukwekkende privévilla met vier slaapkamers, uit tot ontspanning. De hoge mate van kwaliteit wordt afgerond met het grootste zwembad van Ibiza.
Afgeleid van het Japanse spirituele concept OKU, dat de betekenis “innerlijke ruimte” draagt, bieden de OKU Hotels het perfecte verblijf voor een ontspannen en inspirerende vakantie. Naast Ibiza is er nog een hotel op het pittoreske Griekse eiland Kos, waar het vijfsterren-boetiek-hotel is omgeven door een adembenemende natuur. Het Laidback Luxury-principe prikkelt de zintuigen met zijn moderne, minimalistische inrichting en culinaire en muzikale ervaringen.
OKU Ibiza biedt een all-round ontspannende tijd op het populaire Balearen eiland. Door een body - mind & soul benadering, kunnen gasten op ultieme wijze zich op hun eigen welzijn richten en hun innerlijke rust vinden, dat geheel in Ibiza stijl!
|