|
| |

Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2023 van start

Horeca Algemeen

De inschrijving voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or 2023 is geopend! Ambitieuze chefs kunnen zich nog tot en met 22 mei 2023 inschrijven.

Bocuse d’Or is de grootste internationale gastronomische competitie. Maximaal vijf kandidaten gaan de strijd met elkaar aan tijdens de Nederlandse finale maandag 18 september 2023 op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De Europese finale is in Noorwegen op 19 en 20 maart 2024, gevolgd door de wereldfinale in Lyon in 2025.

Veel animo Er is veel animo om deel te nemen aan de Nederlandse finale. De wedstrijdcommissie staat samen met het bestuur voor een flinke uitdaging bij de selectie van kandidaten. De aanmeldingen zijn van een mooi niveau en lopen uiteen van sterrenzaken tot ervaren wedstrijdkoks. Ook qua leeftijd is er een goede spreiding.

De winnaar van de Nederlandse finale: - Mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale - Rijdt een jaar lang een Kia Picanto van Kia Autobedrijf De Beer - Ontvangt een horloge van Schaap en Citroen Juweliers, t.w.v. 15.000 euro. Ook de commis ontvangt een horloge, t.w.v. 10.000 euro - Ontvangt een maandelijkse onkostenvergoeding

Lees meer

Dus heb jij het als culinair talent in je om Nederland de Road to Lyon af te laten leggen? Dan zien we jouw inschrijving voor deze Olympische Spelen onder chefs heel graag tegemoet!

Met culinaire groet,

Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland François Geurds - voorzitter Ricardo Eshuis - penningmeester Marcel de Leeuw - relatiemanager Alain Alders - relatiemanager Maarten Ploeger - relatiemanager Marco Poldervaart - wedstrijdleider André van Doorn - wedstrijdcoach

Direct inschrijven! 
|