Afbeelding

Etiket voor op wijnfles laten maken van je eigen bedrijf

Horeca Algemeen

Een super unieke manier om je klanten of werknemers te bedanken is door een gepersonaliseerd etiket voor op wijnfles. Je kunt hiermee je bedrijf weergeven en enkele gepersonaliseerde berichten erop zetten. Zo kun je speciale etiketten maken bij het openen van je bedrijf, maar je kunt ze ook gebruiken in de kerstpakketten voor je werknemers. Deze kun je uiteraard iets specialer maken door ze een kerstsfeer te geven. Hieronder staat alles wat je over gepersonaliseerde etiketten moet weten.

Professionele look Als bedrijf wil je uiteraard professioneel overkomen. Veel mensen zullen om deze reden bang zijn om eigen wijnetiketten te maken. Dit is echter helemaal niet nodig. Gepersonaliseerde etiketten kunnen van erg hoge kwaliteit zijn en kunnen ook een super professioneel uiterlijk hebben. Zo kun je speciale Avery etiketten zoals permanent klevende lijm en waterbestendige etiketten nemen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om kleuren te nemen die standaard zijn voor wijnflessen. Hierdoor zullen ze traditioneel lijken en professioneel overkomen. Je kunt het ontwerp zo simpel of bijzonder mogelijk maken als je wilt. Je kunt de gegevens van de wijn erop laten staan en alleen je bedrijfslogo toevoegen of meer bedrijfsgegevens en andere berichten of afbeeldingen.

Leuk voor speciale evenementen Het idee is natuurlijk super leuk, maar wanneer zou je dit daadwerkelijk gebruiken? Wijnflessen kun je op speciale gelegenheden geven of gebruiken. Denk aan jubileums, de start van je bedrijf, kerstpakketten of andere bedrijfsuitjes. Met de speciale etiketten zal het drankje zelf ook specialer voelen. Ook op beurzen of open dagen kunnen de speciale flessen extra aandacht trekken en zullen ze een herinnering vormen. De wijnfles etiketten zijn een goede manier om je merkidentiteit te laten zien. Laat mensen weten wie je bedrijf is en waar jullie voor staan. De uitstraling van het ontwerp kan variëren aan de hand van het materiaal en de kleuren die gebruikt worden. Houdt hier tijdens het ontwerpen dus rekening mee!

Goede kwaliteit Het kwam eerder al voorbij, maar de etiketten zijn van goede kwaliteit. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of ze lang zullen blijven zitten of beschadigd raken. Je kunt er voor kiezen om waterbestendige etiketten te nemen, hiermee heb je nog meer zekerheid dat ze niet beschadigd raken. De etiketten gaan lang mee doordat ze zeer goed tegen zonlicht, regen en krassen kunnen. De hoge kwaliteit voegt nog meer toe aan de professionele uitstraling en zal een goede indruk achterlaten.