Afbeelding

De meest complete horeca app? Dit is ‘m.

Horeca Algemeen
Met de recente toevoeging van een rooster- en urenregistratie-module, is de eind 2019 gelanceerde applicatie Apprendo nu de meest complete horecatool van Nederland.
WAT IS APPRENDO? Het aantal horecabedrijven dat zich aansluit bij Apprendo groeit razendsnel. En dat is niet zo gek. Want met Apprendo realiseer je als horecaondernemer in no time:
? Meer efficiency
? Meer uniformiteit
? Meer kwaliteit
Zo verhoog je eenvoudig je rendement. Vergroot je de gastbeleving. Maak je je medewerkers – indien gewenst – eenvoudig multi-inzetbaar. Haal je het maximale uit hen én je horecaonderneming.
WAT ZIT ERIN? Kies je voor het alles-in-1 basispakket van Apprendo? Dan kun je na implementatie direct aan de slag met (custom-made) onboarding, training, digitale checklists, haccp-registratie, je eigen kennisbank en social media module. Apprendo is tegen een vast, laag bedrag per maand naar wens uitbreidbaar met een SVH-interface en/of de planningsmodule (roosteren & urenregistratie).
DIT IS HOE HET WERKT Je richt Apprendo eenvoudig in met je eigen content: (video)instructies, protocollen, taaklijsten, recepturen, allerhande bedrijfsinformatie… wat je maar wilt. De horeca relatiemanagers van Apprendo helpen je daarbij.
En met een uitgekiende combinatie van een mobiele app voor je medewerkers, centrale iPad voor op de werkvloer en je eigen, gebruiksvriendelijke administrator-portal heb je elk proces, overal getackeld.
WAT LEVERT HET OP? Volgens horecaondernemers die Apprendo gebruiken levert de tool met name meer rust, kwaliteit en efficiency op. Concreet betekent dat:
  • Meer grip & overzicht
  • Minder inwerkkosten
  • Meer tijd
  • Minder stress
  • Meer uniformiteit
  • Minder fouten
  • Meer gasttevredenheid 
… ofwel: meer duidelijkheid, rendement én werkplezier. In elk opzicht. Voor iedereen.
VOOR WIE IS APPRENDO? Apprendo is geschikt voor elke horecaonderneming met personeel, van grote organisaties tot eenmanszaken. Bekende klanten van Apprendo zijn o.a. Van der Valk International en VAPIANO.
Heb je een seizoensbedrijf en ben je een deel van het jaar dicht? Zet je abonnement kosteloos tijdelijk on hold. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt, niets meer en niets minder.
Upgrade je medewerkers en horecaonderneming. Met Apprendo, dé alles-in-1 app voor de horeca.
www.apprendo.nl