Afbeelding

Apprendo lanceert social media wall

Horeca Algemeen
Vanaf nu inspireer, informeer en enthousiasmeer je je medewerkers nog beter via je eigen social media wall. Gewoon in Apprendo.
Met de nieuwe module vergroten Apprendo-klanten eenvoudig de betrokkenheid van hun medewerkers, er zijn daarvoor geen andere tools zoals WhatsApp meer nodig. Dus heb je een nieuwe menukaart, collega of ander nieuws? Deel het via Apprendo, je weet meteen wie het bericht gezien heeft. Handig toch?
Bedacht door klanten Apprendo is bedacht door horecaondernemers, voor horecaondernemers. Elk jaar vinden duizenden gesprekken met (potentiële) klanten plaats, waarbij hot items rondom het managen van je horecaonderneming waar mogelijk worden meegenomen in de doorontwikkeling van Apprendo. Een van die grote wensen om de betrokkenheid onder je horecamedewerkers te vergroten, was een eigen social media wall. Et voilà.
Iedereen geïnformeerd De medio januari gereleasete module is onderdeel van de succesvolle, alles-in-1 horeca app Apprendo. Met de intuïtieve applicatie breng je eenvoudig meer structuur, uniformiteit en efficiency aan in je horecazaak. Het resultaat? Een aanzienlijke, directe besparing op je (inwerk)kosten, een betere gastbeleving en een prachtige boost voor je rendement.
Succesformule Apprendo is geschikt voor elke horecaonderneming met personeel, groot en klein. Met aangesloten, gerenommeerde ketens als VAPIANO en Van der Valk belooft Apprendo veel goeds voor de toekomst. Een bewezen succesformule, voor en door horecaondernemers.
P.S. Apprendo is er al vanaf € 3 per medewerker per maand. De social wall is onderdeel van het basispakket, dus je gebruikt Apprendo voor dezelfde lage prijs. En kies je voor 1 maart 2022 voor Apprendo? Dan krijg je de eerste maand helemaal gratis.
Apprendo heeft een handig start-stopsysteem voor seizoensbedrijven en is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Plan je (online) demo en/of vraag vandaag nog je offerte aan via www.apprendo.nl.