GIANT ONTZORGT ZAKELIJKE MARKT MET B2B LEASE

Horeca Algemeen
Giant en BNP Paribas Leasing Solutions bedienen zakelijke mobiliteitsklanten met compleet leaseconcept, bestaande uit de levering van de Giant Deliver-E+ e-bike en het onderhoud daarvan.
Giant introduceert een nieuw totaalconcept: Giant B2B Lease. Daarmee faciliteert het merk ondernemingen die e-bikes voor hun bedrijfsproces willen inzetten. Ondernemers krijgen de beschikking over de elektrische Deliver-E+ en zijn tegelijkertijd verzekerd van service en onderhoud door de tweewielerspecialist in de buurt. Ook de noodzakelijke verzekeringen zijn inbegrepen.
Het Giant B2B Lease-aanbod heeft betrekking op de Giant Deliver-E+. Dit is een robuuste e-bike die specifiek is ontwikkeld voor food delivery, fietsverhuur en ander intensief zakelijk gebruik. Hij is uitgerust met krachtige SyncDrive-middenmotor, grote accucapaciteit van 500 Wh, onderhoudsarme riemaandrijving, bredere banden en hydraulische schijfremmen. De Giant Deliver-E+ is zowel voor als achter uit te breiden met transportdragers. Dit is praktisch voor de snelle bezorging van maaltijden en andere producten.
Samen met BNP Paribas Leasing Solutions Giant biedt de leasepropositie aan in samenwerking met het gerenommeerde BNP Paribas Leasing Solutions. De leaseperiode beslaat 36 maanden. Gedurende de looptijd van de overeenkomst voldoen zakelijke klanten een vast bedrag per maand (vanaf 125 euro, exclusief BTW). Driemaandelijkse servicebeurten en een jaarlijkse check zijn inbegrepen, evenals de verzekeringen. Desgewenst kunnen aanvullende accessoires meegenomen worden in het maandelijkse leasebedrag. Daarbij gaat het onder meer om transportdragers en een extra EnergyPak-accu.
Giant-dealers aanspreekpunt Bedrijven met interesse sluiten Giant B2B Lease af bij het dealernetwerk van Giant. Deze tweewielerwinkels adviseren over het aanbod, leveren de e-bike rijklaar af en blijven gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst het aanspreekpunt voor service, onderhoud en reparaties. Op de website Giant.lease worden alle aanbieders van Giant B2B Lease vermeld.
Ook aanbieder worden? Giant-dealers die Giant B2B Lease in hun aanbod willen opnemen melden zich bij Giant aan. Bij interesse van een onderneming dienen dealers via de webportal van BNP Paribas Leasing Solutions een leaseaanvraag in. Binnen 24 uur volgt uitsluitsel, waarna de Giant Deliver-E+ wordt besteld en afgeleverd voor uitlevering aan de zakelijke klant.
Kijk voor meer informatie over Giant B2B Lease op www.giant.lease