Rakedi

geen categorie
Postadres: Beukenlaan 13 Postcode: 9550 Plaats: Herzele (België)
Bezoekadres: Beukenlaan 13 Postcode: 9550 Plaats: 9550 Land: België
Telefoon:
+32 53 42 05 19 E-mail: info@rakedi.be Website: www.rakedi.info
Ons verhaal We geloven hard in de kracht van een sterke lokale aanwezigheid: daarom het nut van een eigen website, met eigen identiteit, aanbod en grote flexibiliteit om vliegensvlug aanbod, prijzen en commerciële acties te richten aan je doelgroep: de hongerige consument!
Rakedi stuurt op maximaal instelbare capaciteit, het regelen van het exact volume aan verwerkbare online orders waarbij je kwaliteit gewaarborgd blijft. Een eigen website is hét pittige alternatief voor de haast anonieme aanwezigheid op een food market place waar aanbod van gerechten en dranken helemaal niet tot zijn recht komt en waar de aangerekende commissies dodelijk zijn voor het rendement van je zaak. Ook bedrijven met meerdere vestigingen hebben nood aan differentiatie, niet alle verkooppunten zijn identiek: andere openingsuren, ander assortiment, lokale prijzen en acties, andere bezetting en keukencapaciteit, out of stocks,... je noemt het maar. Rakedi heeft het!
Rakedi is in 2018 gestart met de ontwikkeling van een eigen website voor de handelaar met online bestelfunctie en intussen zijn we veel meer dan dat.
 
Alle mogelijke digitale interacties in je zaak hebben we vandaag gebundeld onder het begrip “Rakedi Connectivity”. Online food verkopen is immers meer dan een bestelplatform op het web. Ook in je zaak kan digitalisering een sterke rol spelen en zelfs voor de hardware hebben we verschillende partners.
 
Voor ons een kleine moeite, voor jou een wereld van verschil!