Afbeelding
Lars Kluinhaar

Stadsbrouwerij Vos uit Elburg presenteert met trots hun nieuwste creatie

Horeca Algemeen

Vergulden Vos. Een premium speciaalpils dat zich gedurende 100 dagen ontwikkelt tot een verfijnde smaakbeleving. Met zijn verfrissend fruitige aroma, subtiele hint van sappige ananas en lichte bitterheid, belichaamt dit bier een rijke complexiteit, als een verfijnde champagne onder de bieren.

Als een ode aan de verborgen nonnen van het Elburgse Agnietenklooster uit de middeleeuwen, wordt Vergulden Vos gebrouwen met dezelfde toewijding en authenticiteit, waarbij het traditionele pilsrecept wordt geëerd in een wereld die vaak wordt gedomineerd door haast en ongeduld.

Het brouwproces van dit premium pilsener omvat een zorgvuldige lagering van 100 dagen, een periode van rust en rijping die de ongekende smaak onthult, waardoor Vergulden Vos een ongefilterd juweel van authenticiteit wordt in de moderne bierwereld. Als eerbetoon aan de rijke historie van Elburg nodigt Stadsbrouwerij Vos je uit om de verborgen schoonheid van hun speciaalpils te ontdekken en het verleden te proeven in elke slok.

Met een assortiment van 13 verschillende soorten speciaalbier, van tripel tot een zware barley wine, biedt Stadsbrouwerij Vos mogelijkheden voor zowel horeca als retail. Met voordelige inkoop tarieven voor een optimale verkoopmarge. Zakelijke klanten kunnen een proefbox aanvragen via de website, waarbij levering rechtstreeks door de brouwerij of via verschillende distributiekanalen plaatsvindt.

Ontdek de brouwerij zelf in het historische centrum van Elburg en maak kennis met de ambachtelijke tradities tijdens een boeiende brouwerijtour, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in een interactieve beleving van het brouwproces.

Contactgegevens:
Stadsbrouwerij Vos
Havenstraat 5b
8081 GN Elburg
www.stadsbrouwerijvos.nl
verkoop@stadsbrouwerijvos.nl
06 - 57874098