Afbeelding

Met je terras in de Terras Top 100?

Horeca Algemeen
Lees hier wat je moet doen. En waarop de vakjury gaat letten. Het veroveren van een plek in de top van de Misset Horeca Terras Top 100 is meer dan de eer alleen. Het geeft je ambitie als horecaondernemer bloot. De manier van werken – het continu nastreven van kwaliteit waardoor je een plek in de Terras Top 100 haalt – zorgt ervoor dat je alles uit je terras haalt. En de eeuwige roem als fantastisch terras en dé place to be levert je nog jaren nieuwsgierige, extra gasten op.
Dit is hoe het werkt Het jureren gebeurt door middel van een onafhankelijke, deskundige jury. Stuk voor stuk vakexperts, die precies weten waar ze op moeten letten. En of je nu alleen relatief eenvoudige gerechten serveert of op culinair hoog niveau opereert: elk terras maakt een kans, los van het concept. Het gaat er niet om wat je doet, maar hóe je het doet.
Beoordelingspunten De vakjury bezoekt je terras als mystery guests, dus op random dagen en tijden. Ze kijken naar het totaalplaatje:
  • Hoe vriendelijk zijn je medewerkers?
  • Hoe tevreden zijn je gasten?
  • Is je terras netjes en opgeruimd?
  • Wordt er proactief aan bijverkoop en upselling gedaan?
Misset Horeca Terras Top 100 checklist in Apprendo Op de website van Misset Horeca Horeca vind je een voorbeeld van een vragenlijst die de vakjury gaat invullen, op welke manier ze beoordelen. En wil je er zeker van zijn dat elke medewerker er álles aan doet, zodat jij 100% op alle punten scoort? Maak gebruik van de Misset Horeca Terras Top 100 checklist in Apprendo.
Dit is hoe het werkt:
  • Je medewerker opent de digitale Terras Top 100 checklist in Apprendo
  • Hij of zij volgt de taken – waar nodig voorzien van jouw (video)instructie – op
  • Is de taak volbracht? Dan vinkt je medewerker die af in Apprendo en gaat door naar de volgende taak
Maximale controle Jij ziet in Apprendo precies wie wat gedaan heeft, waardoor de controle op de manier waarop taken worden afgehandeld supereenvoudig is. Zo kun je gericht controleren én waar nodig een-op-een corrigeren.
Dus heb jij je terras voor elkaar? Dan je medewerkers ook.
Met Apprendo. Jouw alles-in-1 horeca app. Al vanaf € 3 per medewerker per maand.
https://apprendo.nl