Afbeelding

Beste kassasysteem leveranciers voor horeca in 2021

Horeca Algemeen
Van voorraad- en klantbeheer tot aan het verwerken van transacties; je kassa is de plek waar alles gebeurd en samenkomt. Daarom is het van belang dat je investeert in een goede kassa. Een modern POS systeem zou een goede investering kunnen zijn. Een modern POS systeem neemt werk uit je handen en optimaliseert en vergemakkelijkt je bedrijfsprocessen. We kunnen dus wel stellen dat een goed geautomatiseerd kassasysteem erg belangrijk is.

 
Tegenwoordig zijn geautomatiseerde kassasystemen ook niet meer weg te denken. Bijna elke horeca zaak maakt wel gebruik van een modern kassasysteem. Het aanbod van horeca kassasystemen is dan ook reuze en dat kan nog wel eens overweldigend zijn. Want hoe weet je nou precies voor welk kassasysteem je moet gaan? Wij helpen je graag een handje door hieronder drie horeca kassasysteem leveranciers op een rijtje te zetten.
1| Lightspeed Lightspeed biedt al meer dan 15 jaar online oplossingen voor retail-, ecommerce- en horeca ondernemers. Lightspeed Restaurant is een van deze oplossingen. Lightspeed definieert Lightspeed Restaurant als een compleet ‘ondernemers’ platform waarmee al je zaken centraal geregeld zijn, voor elk type horecagelegenheid. Met het kassasysteem heb je diverse mogelijkheden zoals onder meer contactloos bestellen en betalen, snel tafels verschuiven en vloerplannen aanpassen en heb je een uitgebreid aanbod aan diverse integraties (bijvoorbeeld voor maaltijdbezorging). Tevens kun je het systeem volledig personaliseren zodat het aansluit bij de behoeften van je restaurant en kun je ook uitbreiden met eCom voor Restaurant. Hiermee maak je online een connectie met je gasten en voeg je zo een nieuwe omzetstroom toe. Je kunt individuele hardware of een hardware kit aanschaffen.
2| Count-IT Sinds 2010 helpt Count-IT mkb’ers in de retail-, horeca- en detailhandel branche met het managen van hun dagelijkse werkzaamheden. Met het horeca kassasysteem van Count-IT worden je administratieve taken verminderd zodat je medewerkers zich weer kunnen richten op andere cruciale aspecten van hun werkzaamheden. Het POS systeem ondersteunt je in alle belangrijke aspecten binnen jouw horeca onderneming, via één systeem. Van voorraadbeheer tot real-time rapporten, CRM en personeelsmanagement. En dat alles veilig in de cloud, waardoor je overal kunt werken. En als je internetverbinding even wegvalt, worden je bestellingen alsnog opgeslagen in de Cloud zodra je verbinding weer herstelt is. Toch nog niet helemaal zeker over het kassasysteem van Count-IT? Probeer het kassasysteem 30 dagen gratis uit.
3| Zettle Bij Zettle begon het allemaal met de eerste mini-chipkaartlezer en software voor mobiele pinapparaten. De missie was kleine bedrijven helpen te slagen in een wereld van grote ondernemingen. Inmiddels is Zettle een toonaangevende Europese betalingsdienst voor kaartbetalingen en behoort een digitaal kassasysteem nu ook bij de producten van Zettle. Het kassasysteem van Zettle combineert een mobiele app met een draagbaar pinapparaat, zodat je ook onderweg kaartbetalingen kunt accepteren. Verder profiteer je van uitgebreide functies waaronder ondersteuning voor meerdere locaties, voorraadbeheer, personeelsbeheer en planning. Daarnaast beschik je ook over tools die je inzicht geven in wat je verkoopt en wanneer zodat je kunt blijven verbeteren.