||
|| ||

High end restaurant SECRET GARDEN opent in hartje Amsterdam

BCBG Magazine

Volwassen horecazaak met internationaal aandoende beleving
In augustus opent aan de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat high end restaurant SECRET GARDEN. Gei¨nspireerd op multidisciplinaire horecagelegenheden in onder meer Londen, Madrid, Dubai en Parijs, is SECRET GARDEN een plek waar niet alleen gedineerd kan worden.
SECRET GARDEN is een nieuw initiatief van broers en horecaondernemers Roy en Mike Poppes. Met meer dan 10 jaar ervaring in de internationale horeca, misten zij in Amsterdam een echt volwassen, internationaal georie¨nteerde zaak met beleving. Een etablissement waar je na het diner niet de stad meer in hoeft, omdat je er de avond voort kunt zetten met cocktails en live-entertainment. SECRET GARDEN biedt juist die meerwaarde en wordt daarmee een unieke toevoeging aan zowel het Amsterdamse restaurant- als uitgaansaanbod.
De keuken wordt geleid door head chef Jeroen Romanesko, voorheen werkzaam bij onder meer sterrenrestaurant Lucas Rive, De Nederlanden en Kitchen & Bar Van Rijn. Het menu van SECRET GARDEN is samengesteld vanuit de Nikkei Cuisine. Deze fusion stijl combineert de delicate en elegante smaken van de Japanse keuken en de frisheid en pit van de Peruviaanse keuken en wordt in shared dining vorm geserveerd. Van traditionele Peruviaanse ceviche tot Wagu A4 steak van de robata grill. De Japans-Peruviaanse fusion is ook op de cocktailkaart duidelijk terug te vinden, met cocktails die veel Zuid-Amerikaanse producten bevatten.

Het monumentale pand aan de Reguliersdwarsstraat 38-40 is van binnen en van buiten volledig gerenoveerd, onder het oog van architect Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder meer het werk voor Lolo Amsterdam, SushiSamba London en The Markt New York. SECRET GARDEN heeft daadwerkelijk een prachtige verstopte binnentuin aan de achterzijde en ook binnen floreert de groene weelde. Door het gebruik van natuurlijk producten als hout, metaal en steen en uiteraard veel groen en planten, wanen bezoekers zich aan de rand van het Amazonewoud.

SECRET GARDEN is opgedeeld in drie verschillende ruimtes. In de Bar Lounge bevindt zich een gigantische cocktailbar, waaraan ook gegeten kan worden. Van donderdag tot en met zaterdag is er een programma met live entertainment. In het Garden Restaurant wanen bezoekers zich in tropische sferen door de vanuit het plafond komende beplanting en het felle kleurgebruik. De Private Garden Room is voorzien van eigen bar en cocktailstation en kijkt uit over de monumentale tuin. Hier is ruimte voor groepen tot 46 man voor een sitting diner (tot 60 staand) en mogelijkheid voor additioneel entertainment.
Michiel Dekker is aangesteld als general manager van SECRET GARDEN . Met ruim 10 jaar ervaring bij Entourage Group (o.a. Izakaya, Momo, Mr Porter, The Duchess) is hij de uitgelezen persoon om van SECRET GARDEN die horecazaak met internationale allure te maken die Amsterdam nog mist. De opening staat gepland voor 15 augustus 2022.

||
||