Afbeelding

The Harbour Club opent officieel haar deuren in Eindhoven

BCBG Magazine
De nieuwste vestiging van The Harbour Club in Eindhoven is zojuist officieel geopend door Hans Klok, samen met eigenaren Richard van Leeuwen en Joost Verhoeven, commercieel directeur Niels Houtepen en general manager Willem Rooijakkers. Na zaken in Rotterdam, Amsterdam, Vinkeveen en Den Haag is Eindhoven de zevende vestiging van The Harbour Group. De langgevelboerderij aan de Sumatralaan, voorheen bekend als De Karpendonkse Hoeve, is het afgelopen jaar verbouwd en heeft een flinke make-over gehad. Herkenbaar voor het nieuwe concept zijn onder andere de open bar in het hart van de zaak, de inloop wijnkast en neo popart van kunstenaar Selwyn Senato op de muur. 
In de grote open ruimte van zo’n 975 m2 vieren onder meer Hans Klok, Ron Blauw en Nieky Holzken de komst van The Harbour Club in Eindhoven. Onder het genot van een drankje en de signature bites van het restaurant zijn er vandaag optredens van Leon Sherman, Envy Peru en Tino Martin. De combinatie van eten, drinken en entertainment is kenmerkend voor The Harbour Club, zo vertelt Richard van Leeuwen. “Bij The Harbour Club geniet je van mooie gerechten bereid met de beste ingredie¨nten, onder het genot van een mooie fles wijn, champagne of e´e´n van onze cocktails. In alle zaken vind je een dj booth, waar op vrijdag en zaterdagavond een dj draait en op zondagmiddag organiseren we hier in Eindhoven een brunch met live muziek. Bij ons draait het om een complete middag of avond uit”. Joost Verhoeven, zelf geboren en getogen Brabander, is blij met de locatie van zijn nieuwste zaak. “In onze vestigingen in de randstad kwamen al geregeld gasten uit het Zuiden, dus de keuze om uit te breiden naar Eindhoven was snel gemaakt. Na een flinke verbouwing zijn we trots op het eindresultaat en klaar om nog meer mensen kennis te laten maken met The Harbour Club”.
The Harbour Club Eindhoven is gevestigd aan de Sumatralaan 3 en dagelijks geopend van 12.00 tot 01.00 uur. Reserveren kan via de website: www.theharbourclub.com/eindhoven.