LATEST ARTICLES
Ovum & Nidum present: Asperge de Bienvenue
Inspirerende en culinaire opening van het aspergeseizoen
Op vrijdag 14 april wordt op unieke wijze het aspergeseizoen geopend door Nidum en restaurant Ovum. Op...
Dinsdag 28 maart verschijnt de nieuwe thriller de nieuwe thriller van Esther Verhoef Alter...
'Alter ego is Verhoefs beste thriller tot nu toe. Ingenieus, gelaagd en niet weg te leggen.' - Margriet
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze...
Hommage aan de Homard
Negen maanden lang sleept de vrouwtjeskreeft haar eitjes mee over de bodem van de zee. Daarna houdt de vergelijking met de mens wel op....
Argentijnse wijnen naar ongekende hoogte
In Argentinië zoeken ze het altijd hogerop. Voor topkwaliteit wijngaarden moet je naar 900 meter en hoger. Het niveau van Argentijnse wijnen schiet daarmee...
Investeren in de liefde
Er zijn mensen die intrinsiek reageren op situaties. Niet nadenken, maar handelen. Fel of liefdevol. Temperament noemen we dat. In Argentinië is het vaak...
Bruisende Smaak (R)evolutie
Hoogkwalitatieve-, premium en natuurlijke mixers zijn inmiddels een begrip achter de bar geworden. De bruisende sodawaters halen het beste in spirits naar boven, en...
A table des Carons
Alain Caron een Fransman in hart en nieren. Dit weten we allemaal, en voor diegene die niet weten wie Alain Caron is; die hebben...
Stefan Hazen sinds 1 maart nieuwe GM Landgoed Altenbroek
Stefan Hazen is per 1 maart 2023 de nieuwe general manager van Landgoed Altenbroek. Landgoed Altenbroek – in 2018 gekocht door ondernemer David van...
Italiaanse sterrenchef kookt in restaurant Aroma in Vaassen
Het in het Gelderse Vaassen gevestigde Italiaanse fine-diningrestaurant Aroma krijgt eind maart een beroemde Italiaanse gastchef in huis. Aroma’s eigen veelgeprezen chef Pasquale Carfora...
Festive restaurant Grace opent haar deuren in Rotterdam
Al maanden gonst het door de straten van Rotterdam. Het gigantische hoekpand op de Coolsingel, tegenover het statige stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig...