LATEST ARTICLES

50 jaar Hotel Okura Amsterdam: Het overtreffen van verwachtingen

Hotel Okura Amsterdam, in de volksmond ‘het Okura’, is al vijftig jaar een begrip in Amsterdam. Het heeft vier restaurants, een spa, vergaderfaciliteiten en...

Jeroen en Marleen Brouwer onthullen naam en openingsdatum nieuwe restaurant Groningen

Het nieuwe restaurant van Jeroen en Marleen Brouwer in Groningen krijgt de naam ‘Noor’. Het in de monumentale Theresiakapel gevestigde restaurant opent de deuren...

Christopher Naylor: ‘Met groenten kun je laten zien hoe goed je bent’

SVH Meesterkok en sterrenchef Chris Naylor maakt zich zorgen over het personeelstekort in de horeca. ‘Ik verwacht wel dat dit langzaam beter zal worden,...

Nederlander Lyan van Furth Beste Foodfotograaf ter wereld

Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot ‘Food Photographer of the Year’ door ‘t internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt een...

Moët & Chandon Canal House verplaatst naar voorjaar

Wegens de nieuwe Covid-19 maatregelen is het Moët & Chandon Canal House verplaatst naar voorjaar 2022 Moët & Chandon, brengt deze feestdagen een ode aan...

Sterrenchef François Geurds zet traditie voort met champagne oliebollen voor het goede doel

Zoals elk jaar draagt François Geurds de daklozen een warm hart toe. Dit uit hij onder andere door in de decembermaand warme maaltijden voor...

Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Amsterdam, 23 november 2021 - Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie,...

Moët & Chandon Canal House opent deuren in Amsterdam

Dé gelegenheid voor een intieme champagne experience waar samenzijn, sprankeling en toasten voor een goed doel centraal staan  Moët & Chandon, brengt deze feestdagen een ode...

Jeroen en Marleen Brouwer verkopen sterrenrestaurant De Loohoeve en openen nieuw restaurant in Groningen

Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de stad...

Jozua Jaring en Bas Averdijk openen Brasserie Bruis Haarlem

Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openen op 3 november 2021 hun Brasserie Bruis in...