LATEST ARTICLES

Geen ‘nee’ meer verkopen aan je vegan gasten

De vegan lifestyle is populairder dan ooit, maar het is niet de makkelijkste manier van leven. Iedereen die ooit weleens een poging tot veganisme...

HorecaMagazine NL x BBB Maastricht

BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 9 t/m 11 oktober. Bezoekers kunnen zich verheugen op...

Finale Nederlands Kampioenschap Sabreren

Op woensdag 20 september a.s. vindt de finale het Nederlands Kampioenschap Sabreren (NKS) plaats. 12 finalisten zullen op spectaculaire wijze met hun sabel een...

Gastvrij Rotterdam – 18 tot en met 20 september

De organisatie van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van Horeca Magazine graag uit voor een kosteloos bezoek aan de 10e editie van Gastvrij Rotterdam...

Vegan Zeastar introduceert King No Crab de eerste plantaardige koningskrab ter wereld

Vegan Zeastar, het merk van de plantaardige visproducten, introduceert King No Crab. De eerste veganistische King Crab. King Crab is op weg om een...

Speel in op trends met desembroden en vegan mini buns van Diversi Foods.

Molenaars- en houthakkersbroden met de uitstraling en smaak van traditie. Rustieke broden met een krokante korst en een mals, open kruim door het bakken op...

WeCup maakt met nieuwe re-useable cup het duurzaamste alternatief voor SUP-wetgeving

Al meer dan 100 ondernemers gebruiken de 100% recyclebare cup en het re-use systeem Re-use systeem WeCup, dat bestaat uit WeCup en partner Naber Plastics...
horeca expo Hardenberg

Horeca Expo brengt Nederlandse horeca samen in Hardenberg

HARDENBERG - In januari 2024 komt in Evenementenhal Hardenberg de gehele horecasector samen op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. Horecaprofessionals kunnen drie...
profi-cafetaria-gemeentebeleid-horeca

Grote energie-enquête onder cafetaria’s, snackbars en frituren

Vakvereniging ProFri start een energie-enquête onder cafetaria’s, snackbars en frituren. “Tientallen cafetaria’s zijn vanwege de oplopende kosten al gestopt. Honderden lijken met de gedachten...

Grensoverschrijdende editie BBB Maastricht ‘smaakt naar meer’

Duizenden horecaprofessionals kwamen afgelopen drie dagen samen in MECC Maastricht tijdens de 68steeditie van horecavakbeurs BBB Maastricht. De hoge kwaliteitsambities die beursmanager Silvie Slachter...