LATEST ARTICLES

horeca expo Hardenberg

Horeca Expo brengt Nederlandse horeca samen in Hardenberg

HARDENBERG - In januari 2024 komt in Evenementenhal Hardenberg de gehele horecasector samen op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. Horecaprofessionals kunnen drie...
profi-cafetaria-gemeentebeleid-horeca

Grote energie-enquête onder cafetaria’s, snackbars en frituren

Vakvereniging ProFri start een energie-enquête onder cafetaria’s, snackbars en frituren. “Tientallen cafetaria’s zijn vanwege de oplopende kosten al gestopt. Honderden lijken met de gedachten...

Grensoverschrijdende editie BBB Maastricht ‘smaakt naar meer’

Duizenden horecaprofessionals kwamen afgelopen drie dagen samen in MECC Maastricht tijdens de 68steeditie van horecavakbeurs BBB Maastricht. De hoge kwaliteitsambities die beursmanager Silvie Slachter...

Richard Zijlstra: van IT’er naar barman

Het is even zoeken naar Triple C, het cocktail laboratorium van Richard Zijlstra, verscholen op een industrieterrein onder de rook van Amsterdam. Het is dan...

BBB Maastricht 2022 pakt uit met grote namen en een bomvol programma.

Van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 vindt BBB Maastricht weer plaats in MECC Maastricht. Deze editie presenteert een vernieuwde beursvloer vol inspirerende...

Vier de vrede, proef de vrijheid

Brouwerij Durs en het Airborne Museum lanceren bierpakket! Het is bijna zover, de jaarlijkse Airborne herdenkingen komen er weer aan. Brouwerij Durs en het Airborne...

Wet- en regelgeving rondom horecabeveiliging

Beveiliging van horecagelegenheden is tegenwoordig haast niet meer weg te denken. Met name als het gaat om een café of discotheek, is horecabeveiliging aan...

Sir. James 101 Alcohol Free drinks

De zomer is eindelijk weer begonnen en met Sir. James 101 wordt deze zomer nog net een beetje beter! Steeds meer gasten vinden aanbod...

Duurzame terrasverwarmers

Op een zomerse avond lekker in de zon op een terras. Maar helaas zijn die écht warme zomeravonden in Nederland nog altijd ver in...

Planten en bomen voor de horeca

Het klinkt eenvoudig, maar als horeca-ondernemer weet je wel beter; een goedlopend terras vraagt om een professionele aanpak en een verzorgde, uitnodigende look &...