Functieomschrijving:
het vers bereiden van alle Indian Curry gerechten en alle Tandoori gerechten en Naan Broden, Roti’s. Bereiden van de bestellingen die online binnen komen, werken volgens de Haccp richtlijnen. Je wordt eindverantwoordelijk voor de keuken in het restaurant waar kwaliteit van de gerechten op nummer 1 staat.
Wat wij van jou vragen:
– gediplomeerde, zelfstandig werkende kok op Niveau 4.
– minstens 2 jaar werkervaring in de indiase keuken.
– kennis van de indiase keuken.
– je bent kwaliteitsgericht.
– je bent stressbestendig.
– je bent flexibel, gastvrij en gastgericht.
Wat wij jou bieden:
– bruto salaris tussen €2091,41 – €2177,99.
– reiskosten vergoeding.
– maaltijden voor je zelf.
– zeer professionele werkomgeving.
– dagelijks schone werkkleding.
– een gezellig team met leuke collega’s.
Werk locatie:
Cuisine of India
Binnen Bantammerstraat 9A
1011 CH Amsterdam.
CV en Motivatie brief naar natrajoost@gmail.com