Functieomschrijving
Wij van Restaurant Tandoori Express zijn op zoek naar gemotiveerde Indiase specialiteiten koks voor onze restaurant voor 38 uur per week.

Wie ben jij:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok ( minimaal 2 Jaar)
  • Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
  • Kennis van de Indiase keuken.
  • Je bent kwaliteitsgericht ( naleving van HACCP)
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
  • Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit. 

Wat zijn je taken:

  • Je draagt bij aan de mise en place
  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten
  • Bakken, frituren, roosteren, wokken, tandoor oven
  • Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
  • Marineren van vlees/vis/gevogelte
  • Wanneer er een kok niet aanwezig is, ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
  • Goede kennis van de Oosterse ingrediënten, en het gebruik hiervan.
  • Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij aan het helpen van het schoonmaken van de gehele keuken.
  • In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training
  • Je bent creatief en resultaat gericht

Werkschema:

  • Middagwerk
  • Avondwerk
  • Weekend beschikbaarheid
  • Werken op feestdagen

Ervaring:

  • Horeca: 2 Jaar (Gewenst)

Salaris: €2.012,00 per maand

Flexibele taalvereiste:

  • Nederlands niet vereist

Rooster:

  • Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld

Werklocatie:

Kinkerstraat 43-H
1053 DD Amsterdam
CV en Motivatie brief naar info@tandooriexpress.nl