Functieomschrijving
Wij van Restaurant Tandoori Express zijn op zoek naar gemotiveerde Indiase specialiteiten koks voor onze restaurant voor 38 uur per week.
Wie ben jij:
- Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok ( minimaal 2 Jaar)
- Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
- Kennis van de Indiase keuken.
- Je bent kwaliteitsgericht ( naleving van HACCP)
- Je bent een teamplayer
- Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
- Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit.
Wat zijn je taken:
- Je draagt bij aan de mise en place
- Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten
- Bakken, frituren, roosteren, wokken, tandoor oven
- Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
- Marineren van vlees/vis/gevogelte
- Wanneer er een kok niet aanwezig is, ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
- Goede kennis van de Oosterse ingrediënten, en het gebruik hiervan.
- Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij aan het helpen van het schoonmaken van de gehele keuken.
- In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training
- Je bent creatief en resultaat gericht
Werkschema:
- Middagwerk
- Avondwerk
- Weekend beschikbaarheid
- Werken op feestdagen
Ervaring:
- Horeca: 2 Jaar (Gewenst)
Salaris: €2.052,36 per maand
Flexibele taalvereiste:
- Nederlands niet vereist
Rooster:
- Flexibel werkrooster
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Reiskostenvergoeding
- Vakantiegeld
Werklocatie:
Kinkerstraat 43-H
1053 DD Amsterdam
CV en Motivatie brief naar info@tandooriexpress.nl