horeca makelaar-horeca ondernemer-horecabedrijf overnemen

Eetcafé De Witte Herbergh is een mooi, ruim en traditioneel eetcafé in  (een van de oudste) Friese 11-Stedenstad  Workum, (ca. 4500 inw).

De jaarexploitatie maakt het bedrijf al aantrekkelijk, het groeiende toerisme in het seizoen maken het qua gastenaanbod compleet.

Het 150 m² grote eetcafé is goed te overzien en smaakvol warm ingericht. Toiletgroepen liggen centraal in het bedrijf. De keuken grenst aan de achterzijde aan het eetcafé én aan het prachtige, zongerichte achterterras. (ca 75 plaatsen) Via dit terras is de achteringang van het bedrijf, vlakbij de nieuwe, goed geoutilleerde passantenhavens in het centrum.
Ook aan de voorzijde bevindt zich nog een terras, (ca. 16 plaatsen), welke De Witte Herbergh een vriendelijke en uitnodigende uitstraling geven.

Een zelfstandige bovenwoning, (ind: woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, toilet, badkamer, zolder), is bereikbaar via de achterzijde en completeert het geheel.

Met name via de virtuele tour, (zie websites), is een goede indruk te krijgen van dit stabiele horecabedrijf.  Omzetgroei is zeker mogelijk gezien o.a. de huidige beperkte openingstijden, maar ook een actieve bewerking van de genoemde nieuwe passantenhavens biedt perspectief.

Verder kent Workum 15 maal per jaar een evenementen ontheffing, waarvan 3 stuks collectief ingevuld worden, t.w. Koningsdag, de veekeuring/Merke, (4e woensdag in september), en de Lange Markt in de bouwvak.

Kortom een instap klaar horecabedrijf welke zich de afgelopen 25 jaar meer dan bewezen heeft.

Meer informatie vindt je op de website van Berendschot Horeca – Makelaardij en Advies

berendschot-horeca makelaar-horeca bedrijf